TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aynen öyle 2008 ve 2009 arasında titreşim olayı çok farklı ve daha bir seri kullan farkı hemen anlarsın.istanbulda apache servisi arkadaş sagolsun her türlü bilgiyi veriyor yardımcı oluyor.birde istanbulda fiyatlar daha esnek çünkü motor sayısı fazla.yeni motorun şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim,güzel seçim.bende motoru değiştirip gs 500 almayı düşünüyorum.küçük geliyor artık.aslında satmadan gs 500 alsam daha iyi ama koyacak yerim olmadıgı için mecbur satıcak gibiyim bu arada 3400 tl fiyat düşünüyorum.

aynen öyle 2008 ve 2009 arasında titreşim olayı çok farklı ve daha bir seri kullan farkı hemen anlarsın.istanbulda apache servisi arkadaş sagolsun her türlü bilgiyi veriyor yardımcı oluyor.birde istanbulda fiyatlar daha esnek çünkü motor sayısı fazla.yeni motorun şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim,güzel seçim.bende motoru değiştirip gs 500 almayı düşünüyorum.küçük geliyor artık.aslında satmadan gs 500 alsam daha iyi ama koyacak yerim olmadıgı için mecbur satıcak gibiyim bu arada 3400 tl fiyat düşünüyorum.

Teşekkür ederim hocam inş hayırlı olur kazasız belasız alır geliriz , bende satmak istemem aslındada mecbur ER5 alabilmek için satmak durumundayım , ikiside olsa güzel olurdu az yakıyor apacheyi çıkarırdım genelde ara sırada ER5'i :p Seninde GS500 hayırlı olur inş bende çok kaldım GS500'le ER5 arasında seçimim Kawasaki oldu hayırlısı bakalım

merhaba apacheciler motorun gaz kolu takılı kalıyo dun motoru bıraktım 3 saat sonra bindim gaz kolundan boşluk vardı gitmişti daha sonra 1 km kadar gitmedim gaz kolu takılı kalmaya basladı her an elım debrıjayda gıdıyom yaglasam duzelırmı acaba

Akşam iş çıkışı bakcam işte o motora. 2007 model ama 2008 de çıkmış trafiğe. 10 binde. 2.600 alınır mı bilemiyorum ama. :silent:

Biraz geç oldu mu bilmiyorum ama ben 2009 model ve 6000'de tertemiz aldım makineyi aynı fiyata, bence acele etmeyin, iyice araştırın, tarihi eski ilanlara da bakmayı ihmal etmeyin... Bazen satılmamış oluyor ve fiyatları aşağıya çekiyorlar, sizin söylediğiniz makine için o rakam bence de çok...

Allah'ım o kadar heyecanlıyım ki :D Bugün araba pazarına gittik benim şuan ki motoru satıcaz da onun için. Ben hiç apache olacağını düşünmedim orada, nedense aklıma gelmedi. Neyse gittik, ben 15 dk sonra çok sıkıldım doğal olarak. :mrgreen: Gidelim diye tutturdum nişanlıma. Bu arada bir tane 2oo8 model tvs vardı. Her yanı çizik, kazalı 2.5oo istiyo. Burnu havalarda birisi, zaten 1.ooo liraya verse almam ondan motor dedim. Her neyse tam pazardan çıkarken bir apache gördüm. Aman tanrım gıcır gıcır, çiziği bile yok. Adam demesin mi 2.25o. Araba varmış bir tane onu alacakmış. Pazarlık ettik, 2.15o oldu. El sıkıştık. Yarın baktırcaz, bir problem yoksa direk noterdeyiz :cherry: Çok heyecanlıyımmmmmmmm.............:mrgreen:

Bu arada o cumartesi günkü motoru hiç beğenmedim. Her tarafı çizikti. Aküsü bitik, ayak marşı ile çalışıyor. O da sorunluymuş, çalıştırmak dert. Direksiyon kilidi kırık o yapılacak falan, daha bir ton şey. Yine de 2.6oo den 2.5oo e indi. Tok satıcı oldu mu böyle oluyor işte maalesef...

Yarın haberleri veririmmmmmmmmmmmmm..:))))))))))))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 ----------

2oo8 lerde titreşim oluyor yani ?????? Öyle mi ????

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun sımdıden bendekıde 2008 ama ben pk anlamadım tıtresımden felan etkılemez senı anlamazsısn merak etme :cat:

Allah'ım o kadar heyecanlıyım ki :D Bugün araba pazarına gittik benim şuan ki motoru satıcaz da onun için. Ben hiç apache olacağını düşünmedim orada, nedense aklıma gelmedi. Neyse gittik, ben 15 dk sonra çok sıkıldım doğal olarak. :mrgreen: Gidelim diye tutturdum nişanlıma. Bu arada bir tane 2oo8 model tvs vardı. Her yanı çizik, kazalı 2.5oo istiyo. Burnu havalarda birisi, zaten 1.ooo liraya verse almam ondan motor dedim. Her neyse tam pazardan çıkarken bir apache gördüm. Aman tanrım gıcır gıcır, çiziği bile yok. Adam demesin mi 2.25o. Araba varmış bir tane onu alacakmış. Pazarlık ettik, 2.15o oldu. El sıkıştık. Yarın baktırcaz, bir problem yoksa direk noterdeyiz :cherry: Çok heyecanlıyımmmmmmmm.............:mrgreen:

Bu arada o cumartesi günkü motoru hiç beğenmedim. Her tarafı çizikti. Aküsü bitik, ayak marşı ile çalışıyor. O da sorunluymuş, çalıştırmak dert. Direksiyon kilidi kırık o yapılacak falan, daha bir ton şey. Yine de 2.6oo den 2.5oo e indi. Tok satıcı oldu mu böyle oluyor işte maalesef...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 ----------

2008 LE 2009 arasındaki titreşim fark edilicek kadar değil:cat: bendeki 2008 rahatsız edicek kadar bir titreşimi yok dün be bu gün uzun yol yaptım hiç durmadan 90-100 km kadar yol gittim tam gaz banamısın demedi :mrgreen:

hayırlı uğurlu olsun şimdiden:cat:

ya arkadaşlar ben yazın alıcam bir iki teker nasip olursa cbr 125 cbf150 vardı cbr fiyat olarak birde çok cılız olmasında bende çekiciliğini bıraktı cbfde kurye motoru şekil olarak cazip gelmiyo apache tam bana göre ancak kafam kurcalayan şeyler var cbf ile 0 fiyatı aynı niye ikinci eller arasında 1 lira fark var birde tvsnin 2 motoru var güvenemiyorum elimde kalmasın ilk motorum olcak güven sağlamlık çok arızası olmayan bir motora benziyo ama içimde bir kuşku var lütfen yardımcı olun bana

ya arkadaşlar ben yazın alıcam bir iki teker nasip olursa cbr 125 cbf150 vardı cbr fiyat olarak birde çok cılız olmasında bende çekiciliğini bıraktı cbfde kurye motoru şekil olarak cazip gelmiyo apache tam bana göre ancak kafam kurcalayan şeyler var cbf ile 0 fiyatı aynı niye ikinci eller arasında 1 lira fark var birde tvsnin 2 motoru var güvenemiyorum elimde kalmasın ilk motorum olcak güven sağlamlık çok arızası olmayan bir motora benziyo ama içimde bir kuşku var lütfen yardımcı olun bana

Tvs bana gore baslangıc olarak ıdeal suana kadar sorun yasamadım gaz takılı kalıyodu onuda bugun cozdum dıreksıyon gıdonuna sıkıstırdıgım su sısesı gaz telını germıs o yuzden yuvadan cıkmıs gecmelı bır seydı zaten sorun cozuldu :queen:

Tubiş abla hayırlısı olsun. gayet uygun fiyat

Son düzenleme:
Tvs bana gore baslangıc olarak ıdeal suana kadar sorun yasamadım gaz takılı kalıyodu onuda bugun cozdum dıreksıyon gıdonuna sıkıstırdıgım su sısesı gaz telını germıs o yuzden yuvadan cıkmıs gecmelı bır seydı zaten sorun cozuldu :queen:

Tubiş abla hayırlısı olsun. gayet uygun fiyat

desene kullanıcı hatası yüzünden başka hiç bir sorun çıkarttığı yok :queen:

motoru alan arkadaşlara hayırlı olsun ayrıca birazdaha açarmısınız motordaki iyi yanları kötü yanları malum para kolay kazanılmıyo

herkese merhaba.başlangıç olarak ideal midir apache? yedek parça falan sorun oluyor mu acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
baslangıc olarak ıdeal bende bunda basladım yedek parca sorunun olmaz rahatlıkla alabılırsın masraf cıkarmaz pek:cat:

bazen görüyorum dışarda vites atarken ön teker yerden kesiliyor.buna bir çözüm var mı acaba ?

Arkadaşlar evet tireşim var motor da. Kendim sürünce iyice anladım. Ama motoru zorlamayıp devrinde kullanırsan çok fazla rahatsız edici değil... Arkada ki için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama. Kendim sürerken hissetmedim ama nişanlım sürerken arkada çok hissettim titreşimi. Ama dediğim gibi kullanıma da bağlı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kac bastın en cok :p

80 :p

Gülme ama :mrgreen:

Daha motoru tanımıyorum, hele bi huyunu suyunu öğreneyim.. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
guluncek bişi yok iyi bence aceleye gerek yok :cat:
bende tanıyana kadar 80 da kaldım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar