TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yok titreşim rahatsız etmez güvenebılırısn bu konuda alıcan zamaan deneme sürüşüde yap
:cat:

abartanlar kulaktan dolma bilgilerle konusan kişilerdir:)

Abicim selamlar:)
Deneme için kullanan bir kaç kişiyle konuştum da böbrek taşlarımı döküyodum demişti bana :mrgreen:
Ben kullandığımda yok gibi bişidi 100 ü geçmemiştim ama:rendeer:

Akşam iş çıkışı bakcam işte o motora. 2007 model ama 2008 de çıkmış trafiğe. 10 binde. 2.600 alınır mı bilemiyorum ama. :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abicim selamlar:)
Deneme için kullanan bir kaç kişiyle konuştum da böbrek taşlarımı döküyodum demişti bana :mrgreen:
Ben kullandığımda yok gibi bişidi 100 ü geçmemiştim ama:rendeer:
valla ben benım motorda hissetmıyom bişi yada oluyoda ben anlamıyom titreşimi :) ben rahatsız olmuyorum nasılsın bu arada şahin kardeş

valla ben benım motorda hissetmıyom bişi yada oluyoda ben anlamıyom titreşimi :) ben rahatsız olmuyorum nasılsın bu arada şahin kardeş

nasıl olsun be Hasan Abi'm.Okul ev arası gazlıyoruz işte:mrgreen:
senin işler ne durumda.Kst mt ye yazmışsın ya benim bahçede çok var bu salyangozlardan foto çeker atarım demiştin ya foto bekliyorum abi:mrgreen:

Titreşim konusu açılıp duruyor dışarıdan okuyanlarda titreşim var sanıcak titreşim falan yok yüksek devirlerde motoru acaip bağırttığınızda hafif titreme olur oda doğal çok seri motor çünkü.CBR'dan inen arkadaşlar daha az titreme olduğunu söylüyorlar CBR 125'e göre.Sorun yok yani hikaye bu titreşim muhabbeti sen hiçmi titreşim istemiosun en ufak bile titreşim istemiosan motorum çekişten düşsün diyeceksin ve takıcaksın 15 dişli ne titreme kalıyor ne serilik YBR gibi birşey oluyor motor onada kimse razı gelmez :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 ----------

Akşam iş çıkışı bakcam işte o motora. 2007 model ama 2008 de çıkmış trafiğe. 10 binde. 2.600 alınır mı bilemiyorum ama. :silent:

O fiyat verilmez tekrar söylüyorum 2200e pazarlığa gir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:56 ----------

merhaba arkadaşlar, internetten tvs apache için hava filtresi, yağ filtresi, sele gibi yedek parçaları sipariş edebileceğimiz güvenli bir yer varmı acaba. nette bakınmıştım önceden sahibinden.com da var bulabildigim.

bir aklıma takılan soruda gaz musluğunu her motordan indiğimde kapatıyorum. binerken açıyorum. bir iki kere açmayı unuttugum zaman oldu. akşam park ederkende kapalı bırakıyorum. sürekli açıp kapamak işe yararmı. yoksa uzun süre (yani 3-4 gün den fazla) bırakacağımız zamanlar mı kapatsak sadece.

İstanbul'dan AYDIN MOTOR istediğin parçayı söyle ertesi gün gelsin:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla, motordan hiç anlamayan bir insan olarka aldım motoru. hiç anlayan tanıdığımda yok. kitapçığa baktım böyle kullanın yazıyordu. bende ondan öyle yapıyorum.

ben 2.el aldım kitapcıgı yok bende bi zahmet postalasan olurmu ödemeli olsun yanı ben öderım fotokopi cektırp yollasan:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
nasıl olsun be Hasan Abi'm.Okul ev arası gazlıyoruz işte:mrgreen:
senin işler ne durumda.Kst mt ye yazmışsın ya benim bahçede çok var bu salyangozlardan foto çeker atarım demiştin ya foto bekliyorum abi:mrgreen:

sülükler tukenmeden cekiym bari sende motor varmı :silent: profılındeki motormu var yoksa:cyclopsan

korpse.. ayağın nasıl oldu kırlımıştı yanlış hatırlamıyorsam...

evt kırmıştım. şimdi iyiyim allaha şükür. yine iki teker üstündeyim. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 ----------

ben 2.el aldım kitapcıgı yok bende bi zahmet postalasan olurmu ödemeli olsun yanı ben öderım fotokopi cektırp yollasan:rendeer:

yollayayımda çokta önemli bişiler yok. ben hiç anlamıyordum ilk aldığımda ondan baktım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
aferin sana hemşo büyüksün :):) gezılere motorunla katılıyonmu peki

Forumdan Uzaklaştırıldı
ok:mrgreen:

Hasan abi benden alıntı yaparken ismimi reklendirmişsin içim bi acayip oldu şimdi he :salut:

---

Benim gözlerde bi problem var galiba :p biraz önce benden alıntı yapanların mesajlarında nickim kırmızı gözüküyordu heh :p

Son düzenleme:
şimdi soran arkadaşlara cevaben 2009 modellerde önceki modellere nazaran titreşim olayı çok az ön dişli değişimiyle nerdeyse yok denecek kadar az.yakıtta zaten şu an en az yakan motor.serilik zaten 150 cc ye nazaran çok iyi,kalitesi belli.titreşimden bende muzdarip ve aşırı derecede şikayetçiydim o yüzden 2008 motorumu sattım garantisi bitmeden sıfırını aldım ve memnunum.ne yapmışlarsa titreşimi çok azaltmışlar.birde her ucuz motorun kesin bir eksiği vardır fazla araştırmadan göstermeden almayın derim.biliyorsunuz km telini sökmek için bir tane vida mevcut ve km yazmıyor.2008 modellerin temiz bakımlıların fiyatları 2500 tl den başlıyor + ilavelerle haliyle fiyat artıyor.2009 modelerde 3200 tl den başlıyor temiz bakımlıarı gerisi size kalmış.adam yazmış 2009 model 1850 yalan ilan internette butür bir sürü ian var.cambaz insan dolu aman kandırılmayın derim motor alıcam derken.şu an bildiğim kadarıyla 2009 sıfırların fiyatı peşin para 3800 tl + plaka masrafı.e şimdi 2009 model 3500 e kadar az km bulursanız bence alınır derim ama artıları olması lazım.çanta,koruma demiri gibi.çünkü sonuçta onlarda para verilip alınacak şeyler.
ben mesala motoruma 500 tl yi geçti aksesuarına verdiğim para :p
bu arada yeni fotolarda ekleyecegim :p
tüm arkadaşlara hayırlı pazarlar dilerim.younuz açık olsun :cat:

Son düzenleme:
Teşekkürler bilgiler için , benimde 2009 fakat bilmiyordum 2009 model öncesinde titreşimin fazla olduğunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar