1680 km de 2009 moddel 
kaç kuruş eder fikir alışverişinde bulunalım![]()
abi senin makinenin manevi değeri var en az 4 lira eder o ama dersen sana satayım o zman 1.200 blki (alım satım anahtar teslim kapıma kadar he):cherry:
Başta Tamer abim olmak üzere tüm apaçilerin; Dünya apaçilik gününü kutlar teker yaparım ::belge::::xtongue:::winkwink::winkwink
selam TVS ciler.kazasız belasız sürüşler dilerim
teşekkür ederim şahincim sana feda olsundicem ama dediğin gibi manevi değeri var :queen: ama lotodan para bulursak sana söz birtane.e ilk önce oynamalı bir loto
![]()
Nasılsın tamer abi bizim motora görücü geldimi:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 PM ----------
ben şaka yapmıştım yahu ne manevi değeri bu devirde kaldımı o değerler
lotoda durum nedir :silent::cherry:
meraba arkadaslar mersinde dun aksam arkadasımın apachesı calınmıstır goren arkadaslar bana ulasırsa sevınırım.plakası 33 ahz 10 siyah renk ,çanta var.cantlarda nikelaj yapılmıs.o.cocukları araba ile tasıyıp gotrmusler goren veya benzerbi motor goren olursa bana bu nodan ulassınlar lutfen 05464394617
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------
http://www.sahibinden.com/mersinde_tek_bakmadan_gecme-68WQQaXQQ12193674WQQpXQQdisplayitem[/QUOTEvalla kimsenin günahını almak gibi olmasın ama gittigidiyorda adanadan satılan 2009 model denmiş ilanda ama üzerinde plaka yok ve jantlar jelatinli ayrıca deponun etrafında serit var o calınan motor gibi bir arastırın derim ben !!!