evet dün duyduğuma göre Aydın usta'ya 160 lık kitler gelmiş.hadi hayırlısı bakalım kullanmadan yorum yapamayacağım.nasıl oldu görmek lazım .
arjantinli peki 160 lık motorun fiyatı nedir bizim motorlarla birebir aynımı ve ne kadar beygir farkediyor
İlk önce herkesin Raman Bayramı Kutlu olsun arkadaşlar.kazasız belasız sürüşler dilerim. diğer konuya gelince Aydın usta çok yoğun adamcağız harıl harıl çalışıyorarjantinli arkadaşım senden haber bekliyorum mutlaka sor iyi iftarlar herkese
motorunuzun değerini bilin apacheyi 8 ay kullandım kız gibiyken 2200 e ölü fiyata sattım sonra aldığım 650 de çok zarara girdim hep aynı şey motoru büyütmek istiyosunuz o motor süper tasaruflu ve güçlü kıyılmaz ona
sehir dışında nasıl apache ler vibrasyonu saymazsak stabil olarak 100 km ile gidebilirmi ?
motorunuzun değerini bilin apacheyi 8 ay kullandım kız gibiyken 2200 e ölü fiyata sattım sonra aldığım 650 de çok zarara girdim hep aynı şey motoru büyütmek istiyosunuz o motor süper tasaruflu ve güçlü kıyılmaz ona
sehir dışında nasıl apache ler vibrasyonu saymazsak stabil olarak 100 km ile gidebilirmi ?
İkinci el piyasası niye böyle bu apachelerin satamıyorum ne zamandır motoru sinirimi bozmaya başladır:
Arkadaşım kusura bakma ama motorla çok oynamışsın şahsen ben şu anda alıcı olsam direk sayfayı geri kapatırımale: orjinal egzozu tak o stickerleri sök orjinal haliyle satmayı çalış:cat: her malın bir alıcı vardır ama ufak detaylar çok göze batar :cat: