dert etme ara sıra bendede oluyo bir sorun yaşamadım ama daha 2 seneye yakın oldu taş gibi taş şuan ist yarın samsuna geri dönüyorum motorla on numara beni hiç yormadı gelirken giderkende yoracağanı sanmıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:53 AM ----------
arkadaşlar tvs lerin gösterge anpüllerini alman malı led lanbayla değiştirin kesinlikle patlamıyo ben 1 senedir kullanıyorum çok hemde beyaz led yaptım gecede görnümü muhteşem tavsiye ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:55 AM ----------
selamlar apacheye xenon far takabiliyormuyuz ?
Saygılarımla...
evet tabiki takabilirsin sana tavsiyem ımtek 6000 kelvin kullan çok güzel ama sana bir tavsiyem daha var gidipte 150-200 lira verip tek xezon alma git arabalara takılan takımlardan al hemde iki tane var içinde mesela anpül patladı diyelim sendeki anpül zaten h4 onun fiyatı ise 60 lira ona göre fiyatlara araştır o şekilde al başka problemi olan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:59 AM ----------
bizim dişli meselesine kimse bi öneride bulunmıcakmı 2 dir yazıyorum hala cevap yok acemı olmakta kötuymus be
arkadaşım meraba önce şunu belirtiyim şehiriçi 14 uzun yol 15 evet 15 yapıncada vibrasyon yarı yarıya düşüyor denemsi bedava sadece dişliye para verirsiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:06 AM ----------
Arkadaşlar moturum fren yapmak için debriyajı sıktıgımda devir yukseltıyo bu normalmi 4000 lere kadar cıkıyo devir sizde nasıl acaba debriyaj ayarım bozuk olabılırmı ılk kez Apache kullandıgım için pek bilemıyorum sorunu
arkadaşım elini gazdan çektiğine emin tekrar bak eğer gene yapıyorsa devir saatinin telini değiştir tekrar dene gene olmadıysa saat bozuk demek geçmiş olsun