su an motorun üzerindeki orjınali kac dişli ön arka ??
arkadaşlar sanırım tr ye 125 flame modeli gelecekmiş..tvs nin sitesinden baktım rtr4 160 fi ve rtr 180 fi var..bunların tr ye gelme akıbetini bilen varmı müthiş makinalara benziyor....
selamlar apacheye xenon far takabiliyormuyuz ?
Saygılarımla...
arkadaşlar yanlış anlamayın ama ben tvs apachı motora bir türlü ısınamadım bu makine motor gücü ve 150 cc olmasına rağmen rakipleri ybr ve honda cbr lere kafa tutamıyor geride kalıyor fiyat yönünden de yamaha ve hondadan pahalı 3 markayıda kullandım bence içlerinde fiyat kalite güç hız ve görünüm yönünden ybr daha iyi enazından bir hindistan motoruna para vermektense daha uygun ve kaliteli japon markasından yana tercihimi kullanırdım
arkadaşlar yanlış anlamayın ama ben tvs apachı motora bir türlü ısınamadım bu makine motor gücü ve 150 cc olmasına rağmen rakipleri ybr ve honda cbr lere kafa tutamıyor geride kalıyor fiyat yönünden de yamaha ve hondadan pahalı 3 markayıda kullandım bence içlerinde fiyat kalite güç hız ve görünüm yönünden ybr daha iyi enazından bir hindistan motoruna para vermektense daha uygun ve kaliteli japon markasından yana tercihimi kullanırdım
selamlar apacheye xenon far takabiliyormuyuz ?
Saygılarımla...
ewet tabikide kullandım aynı tarzda daki ybr kadar zevk almadım hız yönündende ybr daha iyi geldi bana ama sürekli kulanan arkadaşlar bu konuda daha iyi bilgilere sahip olduklarını düşünüyorum
memlun olduğuna sevindim tabiki bu önemli titreşime gelince daha önce bir çok kez duydum bu sorunu ve kullanıcıların bana söyledikleri şu idi doğru yada yanlış tvs kullananlar daha iyi bilirler tvs alıp bir müddet kullandıklarında yani ilk bakımına sevise gidildiğinde komple her yerini elden geçirip bütün vidalarını ve amirtisörlerinin elden geçmesi bu sorunu çözüyor dediler bence sende bir dene zararı olmaz belki faydasını görürsün bu şikayeti honda ve ybr kullanıcılarıda tvs kullandıklarında çok dile getirmişlerdi titreşim yani vibrasyon vede benzin tüketimi gerçekten çok iğmiş ben mz le 1 litre benzinle 30 km ancak gidiyorumtamam motor gücü fazla ama bu yakışta çok çok fazla ha kullanma değiştir dersen de seri güçlü ve verdiği hıza değiyor ne yalan sölim
![]()