sedat abi ben gelicektim nerdesin 
arkadaşlar ben arka lastiği değiştirdim. dubleks aldım. Duro 90/90 18. orjinal lastiğin boyutlarından bulamadım piyasada. bunun biraz ince olmasının bi sakıncası yok sanırım değilmi? bu arada lastiği 43 TL'ye aldım. fiyat normal mi?
43 tl lık bır lastıgın ımkansız tubblesx olması ya fıyat bakımın dan yanlıs anlama aradasım 55 60 a samdiyellisini zor werıyolar o boyutta
QUOTE]
walla hocam ben ıspartada 4-5 yere baktım fiyat 60 dan aşağı değildi. 43'e bulunca aldım. şimdi yalan söylüyomuş gibi oluyo ama istiyosanız fişini göstereyim. bu arada ıspartada 100/80 18 bulamadım. şimdilik bununla idare edicem daha sonra antalyadan kalın bi tane alıcam.
43 tl lık bır lastıgın ımkansız tubblesx olması ya fıyat bakımın dan yanlıs anlama aradasım 55 60 a samdiyellisini zor werıyolar o boyutta
hayırdır mura sen nıe satıyosun .hadı satıyosun nıe apachıyı satıosun 2 tane scooter war onları sat barı bence wıteslı bı motoru satman sacma olur scooter warken.hadı yenı apachı alacan dıe satıosun desem oda dııl sorunlarım oldugundan dolayı dıyosun.bence ıyı bı dusun ben scooterlerı
sat derım