O olay geçenlerde Tekirdağ'dan İstanbul'a giderken benim başıma gelmişti. Kampananın, teker dönerken sabit durmasını sağlayan çubuğun vidası düştüğünden, fren çubuğu olduğu yerde bir tur atıp kilitliyor kendisini.
Çekmece dolaylarında geldi benim başıma artçı varken, allahtan yanımda alet edevat vardır da söküp kampanayı boşa alabildim.
Sadece ön frenle, Kadıköye kadar gittiydim öle
Oraya bir kilit mekanizması uydurmak lazım. Benimkini lastik değişiminde sanırım iyi sıkmamışlar ondan oldu
Bi tane de resim koyayım bare boş kalmasın konu
![]()
yorumlar için sağolun çamurluğu yaptığım lama demirleri oldukça sağlam ve arka jant miline bağlantı attım sallanma olmayacak.. ve baya yol yaptım bu halde sorun olmadı..
jant konusunda haklısınız.. sadece denemeydi zaten bu renk
şimdi renk önerisi olan var mı jantlar için ?? ya da başka aklında fikir olan varsa söylesin ne olursa deneriz... :wiinkk:
yok dostum 2006 ya donmedık 2009 yız ama sen takıp etmedıgınden 2006 da kalmıssınBu arşivi kim gündeme getirdi. 2006 ya mı geri döndük.)
@Ozcan
söylediklerin alakasız geldi açıklar mısın biraz??
@kadir3483
siyah falan değilde farklı bir renk düşünüyorum.. göz alıcı birşey mesela..
bu mobil 1 yağ ne bulunmaz yağmış, carrefour, kipa, praktiker, iki tane shell, bi tane petrol ofisi. yok hiç birinde. n: izmirden bahsediyorum :\
aynen sana katılıyorum bende bulamamıştım en son kahramanlarda buldum ordan temin edebilirsin.
hurricane_cbr ;
motorundaki egzozlar sanırım rs ye uyar sesi nasıl rs nin orijinalinden daha tok bir ses veriyodur heralde ve ne kadara aldın?
hurricane_cbr hocam bu egzostun nedir?açıklama istiyorum:cherry:
TVS Apache lerde gördüğüm kadarıyla eğsoz borusu genelde kavrulmuş durumda Boyasındamı yoksa egsoz fazla ısındığındanmı kaynaklanıyor. Acaba yeni modellerindede durum aynımı, kullanımdanmı kaynaklanıyor.
Motosiklet için genel yorumlar iyi fakat motor ömrü olarak acaba kaç km
(az yakıt için sanırım fazla baskı var)