TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

990. Cevapta 1000. yi ben vericem die içimden ölesine sölüodum şimdi bi girdim şansıma 999'da
1000. cevap ;:cherry:

Kafa olayına bende katılıyorum bir arkadaşımız yapsa hoş olursa bizde yapsak :cherry:

yanlız bi arkadasınız bunu nasıl yapıcağını bilmiiyor :)

şaka bi yana bu bahsettiğim farları nerden bulabilirim???

990. Cevapta 1000. yi ben vericem die içimden ölesine sölüodum şimdi bi girdim şansıma 999'da
1000. cevap ;:cherry:

Kafa olayına bende katılıyorum bir arkadaşımız yapsa hoş olursa bizde yapsak :cherry:

Açıkçası 1.000 ci mesajı atmayı ben de çok istiyordum. Kısmet sanaymış, hayırlı olsun. :cat:

yanlız bi arkadasınız bunu nasıl yapıcağını bilmiiyor :)

şaka bi yana bu bahsettiğim farları nerden bulabilirim???

Yardımcı olmayı çok isterdim ama ben bu sektörde yeniyim kusura bakma :pale:

Son düzenleme:
usta sahibinden.com a bak far için bide bazı motor aksesuarı satan yerlere git ama öyle hemen bi far bulunca alma önce elektrikçiye danış çünkü çift far takınca watt olarak 35X2 ya da 55X2 olacak bu da bizim motorların karşılayamayacağı bi akım bu bağlamda şarj manyetosunu (sargılarını) değiştirmen gerekebilir..

yaw sysroot ne adamsın ya şurda yardımcı olmaya çalışıyorum sen benle dalga geçiyorsun bu arada bugünlerde bu topik çok boş kaldı 1000 küsürlü mesaj sayısına ulaştık artık ama hedef 2000 :) hadi daha çok katılım soru resim vs bekliyoruz :mrgreen:

şuna hasta oldum ama:

http://farm3.static.flickr.com/2207/1781963910_5b09e3fd18.jpg

buda benim anlatmak istediğim:

http://i213.photobucket.com/albums/cc80/pepper1369/Picture059.jpg

bir konu daha var aklımda onuda sorayım. alt sakal yaptırmak konusunda ne düşünüyorsunuz.. ??

İkinci resimde hangi motorun farına bakmam gerekiyor anlayamadım. İki motor da, farları da gayet güzel görünüyor :p :queen::queen::queen:

Bu arada alt sakal derken :silent:

Bir de arkadaşlar özellikle motoru sabah çalıştırdığımda ısınma süresi çok uzun. Bunu kısaltmanın başka bir yolu var mı? Yani çek jigleyi bekle babam bekle ki motor stop etmeden çalışabilsin. Aydın fikirli arkadaşları bekliyorum :p

Son düzenleme:
yaw sysroot ne adamsın ya şurda yardımcı olmaya çalışıyorum sen benle dalga geçiyorsun bu arada bugünlerde bu topik çok boş kaldı 1000 küsürlü mesaj sayısına ulaştık artık ama hedef 2000 :) hadi daha çok katılım soru resim vs bekliyoruz :mrgreen:

Kardeşim şaka yapıyorum :cherry:

Bu arada

http://img1.loadtr.com/b-324175-TVS.jpg

Motoru bu renge boyatsam nasıl olur diyorum ?
Bu renk Türkiye'ye gelmiyor galiba Apache'nin Turuncusu.

kevin sysroot un verdiği linke tıkla altta kalan turuncu kısım sakal oluyor...
sakal olayını bende istiyorum YBR lere yapıyorlar ama bulamadım bi türlü..
hee bide strangerRTR o farlar süper onları istediğini biliyordum zaten hangi erkek istememz :p neyse ucuza bul bende alayım :) hee bu arada elektrikçiye sor kesinlikle röle takmanı önerecektir.. ayrıca şarj dinamonu kuvvetlendirmeni önerecektir ama sen danış ynede....

hee sysroot o renk süper ama çil çil motorun var boyatacaksan btün siyah parçaları ver bana ben sana benimkileri yollayayım kargosu benden ciddiyim..

Son düzenleme:
Bilmiyorum kaplama olabilecek kısımlarını kaplama düşünüyorum burda zaten güzel boyayan 1-2 tane usta var sorucam kaplama olmassa ve o turuncunun aynısı olabilecekse değişmeyi düşünebilirim parçaları hele bi çıksın plakada.

kevin sysroot un verdiği linke tıkla altta kalan turuncu kısım sakal oluyor...
..

Süper adamsın vesselam. Sakal olayı da güzelmiş hee. ayrıca ben renk olarak sarı düşünürdüm. taksi sarısı değil ama

Isınma olayında kimsenin bir fikri yok anlaşılan. Sağlık olsun

Son düzenleme:
sysroot ben burda boya işini araştırayım sen fiyat al bana pm den yaz daha ucuza yapacak birini bulursam bana yollarsın sen onları boyatırım

kevin usta ısınma olayına birşey yapılamaz motor neyse o ancak sıcak bir ortamda tutman gereklidir.. yani şöyle söyleyeyim ya sıcak bi depo olacak ya apartmana sokacaksın ya da eve tek çare budur.. :)

kevin usta ısınma olayına birşey yapılamaz motor neyse o ancak sıcak bir ortamda tutman gereklidir.. yani şöyle söyleyeyim ya sıcak bi depo olacak ya apartmana sokacaksın ya da eve tek çare budur.. :)

Sağol be hurricane valla apache motorlarının bilirkişisi oldun hee :p Tekrar teşekkürler. Bu arada isim Murat mıydı:silent: hurricane yazmak zor geliyor da. Benim adım engin :wiinkk:

evet engin abi adım murat arkadaşlar muro karakterinin çıkması ile bana muro demeye başladı sorun yok her türlü kısaltma olabilir yani :) muro, murti, mrt falan flan.. :mrgreen: hakikaten nickleri yazmak zor oluyor herkes ismini sölesin len :p:mrgreen:

acaba kaça patlar bunlar bana :silent:

neyse gelcek aya yaptırcam inşallah havalar guzel olsunda.

Arkadaşlar uygulayan varmı bilmiyorum ama ben apachemin far ampulunu beyaz yapmak istiyorum. tabii ki xenon değil sadece beyaz ışık istiyorum. 35*35 h4 ampulun beyazını bulabileceğim biyer varmı bilen. İstanbulda bisürü yere baktım ama ya yanlıkş yerlere bakıom yada cidden yok böle bişi :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar