Bu aralar kimseden ses seda çıkmıyor herkes tatilde herhalde![]()
ben tatilde değilim adaş
Bu aralar kimseden ses seda çıkmıyor herkes tatilde herhalde![]()
işte size benden bir iyiliksize TVS APACHE 150 cc nin bazı yedek parça fiyatlarını yazıyorum :
Krank : 225 YTL
Arka Balata : 20 YTL
DİSK BALATASI : 30 YTL
HAVA FİLTRESİ : 15 YTL
SİLİNDİR PİSTON SEGMAN TAKIMI : 200 YTL
AYNA TAKIMI : 30 YTL
YAĞ FİLTRESİ : 7 YTL
AMORTİSÖR ÖN İÇ :70 YTL
AMORTİSÖR ÖN DIŞ : 70 YTL
sanırım bu milletin çenesini kapatmaya yeterli olur)
NOTAMORTİSÖR 250 diyen arkadaş teki 140 YTL çifti 280 YTL )
ve TVS hastaları size müjdem var :
TVS nin 125 cc lik flame modeli en geç eylül ayı sonuna kadar TÜRKİYE ye ve avrupaya gelecekmiş.Daha sonra firma 2008 yılı içerisinde 180 cc APACHE ve 200 cc APACHE modellerinin de piyasaya süreceğini açıkladı.ve son olarak 2009 yılında 150 cc scooter modelinide piyasaya sunacak.bu yeni modeller Avrupa Birliğinden uygunluk onayı bekliyormuş onay çıktıktan sonra piyasaya sürülecekmiş... bunu kendi bulunduğum yerdeki servisten öğrendim..
diğer firmalarında yedek parça fiyatlarını bulunca buraya yazarım.
o Diilde benim dizlikler depoyu çiziktiriyor inceden. Buna nası bi çare ola ki? Deli gibi güzel bu motor. Güzel olmasına güzelde. Boyasında hafif hatalar yok değil. Bi pasta cila istiyor. Atıcaz hafta sonu. Koyarım fotoları belki. Ama sorun şu ki: bu depo olayına çözüm lazım. Deri depo kılıflarıda pek bi kötü duruyor ya... Bunların güzel olanları yok mudur :d yada çeşitleri nerede bulunur ? bi yardım. Bide istanbulda iyi servis lazım ya. Motora iyi bakıcak falan...
Cbf 150 nin ön grenaj fiyatı tek başına yeterli olacaktır. Gidip bi honda servisine sorarsan söylerler ben yazmayayım şimdi:queen:
Ybr için bişi diyemem...
Ama ben hondanın yedek parça fiyatlarını duyunca aklıma
HONDA KAZIĞIN ALASI ONDA sözü gelmişti...
TÜRKİYEYE geç gelmiş olabilir ayrıca honda önce geldi diye dahamı iyi ? o zaman hondayı bırakalım java felan kullanalım o daha eski senin o beğenmediğin firma şu anda dış piyasada avrupada felan hondaya kafa tutan bir firma hiç bir bilgin yoksa yabancı sitelere girde bak ya konuşturma beni burda ayrıca cbf de de ybr de de titreşim var eğerki sen yok diyorsan sıfır diyorsan kendini kandırırsın TVS dede var fakat 1. viteste 6000 devirden sonra oluyor diğer viteslerde ben öyle bişeye rastlamadım.:rendeer:nefertem
Göz doktoruna gitmeni öneririm..çünkü ben mondial kullanmıyorum..
Titreşim konusunda Transalp değilde aynı sınıfta ki motorlarla kıyasla istersen..Cbf150,Ybr125 titreşim neredeyse 0 hiç yokta dyebiliriz..r:
Şurada Tr'ye geleli 10 yıl bile olmamış Tvs'yi Honda ile aynı kefeye koyuyorsunuz ya şaşıyorum size..
...apacheyle istanbul -bodrum yaptım 1 hafta gezdim o yörede tekrar istanbula döndüm toplam 2350 km çok şükür hiç bir sorun çıkarmadı sadece bir defa zincirini yağladım hepsi o ayrıca dip gaz gittim ve dip gaz döndüm motor şişmedi resimleri siteye atacam arkadaşlar..:cat:
nefertem
Göz doktoruna gitmeni öneririm..çünkü ben mondial kullanmıyorum..
Titreşim konusunda Transalp değilde aynı sınıfta ki motorlarla kıyasla istersen..Cbf150,Ybr125 titreşim neredeyse 0 hiç yokta dyebiliriz..r:
Şurada Tr'ye geleli 10 yıl bile olmamış Tvs'yi Honda ile aynı kefeye koyuyorsunuz ya şaşıyorum size..
..hayırlı uğurlu olsun kardeş sana tavsiyem 1. vitesten hızlı kalkış yapma bu meret hemen tekere geliyor çok arkadaşın canı yandı bu yüzden aman debriyajı yavaş bırak şuan mevcut piyasa şartlarında en sağlam 150 cc motoru aldığını söyleyebilirim ..:cat:Arkadaşlar merhaba. Cbr 600 f motorumu sattım ve bugün Apache bayisine kapora ödememi yaptım.sanırım yarın yada en geç çarşamba günü sıfır km. kırmızı renk kappa35 çantalı cillop gibi apache motorumu alıcam inş.İlk yapmak istediğim tank pad ve reflektörlü jant şeriti olayı. Görsel modifiye'ye ihtiyac duymayacak kadar hoş olduğunu düşünüyorum. Sürat konusunda yazılanları okudumda bu makine 150cc bi motora sahip 140 yapıosa bile çok iyi bi sürat bence sürati bu motorda aramak çok doğru değil. Ben motoru genelde hafta sonu uzun km seyehatlerde kullancam 400-500 km civarı. Satıcı bayi ile motor hakkında konuşurken bi depo ile rahat 600 km gider dedi ama ben bu konuda pek tatmin olmadım. Kullanan arkadaşlardan net yakıt tüketimini alabilirmiyim. Ölçü olarak sabit 90 km de mesela.bide bu motorun lastikleri tubless mi değilmi. İlgi ve alakanız için teşekkürler. Son olarakta topiği canlı tutmalıyız bence fazla ölü bi topic :S