TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

140km bu kadar zor mu ulaşılan bir hız? Demek ben motorumun değerini bilmiyorum :) bende Kymco Ck125 var, düz yolda 120-125e hemen ulaşıyorum, biraz inişli yolda 140 yapıyorum, hiçbir değişim modifiye de yok, canım benim ya, satıyorum aslında ama kıyamıyorum da ilk göz ağrım ne de olsa :salut: Apache istiyordum ama yeni modelleri gelecek yakında, biraz para biriktirip iki motor sahibi olmak istiyorum, bakalım hayırlısı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayati
Yok abi Ybr125 ayrı bir tutkudur,tvs ne olursa olsun Honda-Yamaha'nın yerini tutamaz,sürat meselesine gelirsek ben apache'yi test ettim ybr125'im de vardı daha önce ivmelenmede hiçbir değişiklik yok yrbye göre yokus asagı 140 görüyor fakat gerçekte 125 le gidiyor.Hiç değiştirmeyi bile düşünme bence.:)

hayati
Yok abi Ybr125 ayrı bir tutkudur,tvs ne olursa olsun Honda-Yamaha'nın yerini tutamaz,sürat meselesine gelirsek ben apache'yi test ettim ybr125'im de vardı daha önce ivmelenmede hiçbir değişiklik yok yrbye göre yokus asagı 140 görüyor fakat gerçekte 125 le gidiyor.Hiç değiştirmeyi bile düşünme bence.:)
ok .

kursattekin
Hayırdır,bir sorunmu var ?

Öncelikle herkese merhaba.Ben 5 aydır kullanıyorum motorumu nadiren de olsa.Şu an 4000deyim.Apache imin herşeyinden çok memnunum yanlız geçenlerde farkına vardığım bir durumdan bahsetmek istiyorum.
E5 te gidiyordum,hızım 110 civarlarındaydı,hafif bir tumsekten gecmemle birlikte direksiyon bariz bir şekilde saga sola sallanmaya başladı,hani lastiği kontrol etmek için sağa sola sallarız ya aynen o şekilde(Tabi 3 cm i geçmeyecek bir sag sol dalgalanması)...Bu durum beyaz şeritlerden geçerken oldukça fazlalaşıyor,ayrıca yuksek hıza cıktıgımda kucuk bir tumsekte yine aynı durum ortaya çıkıyor...Bu durumu titreşimden daha farklı olarak değerlendiriyorum,cunku adeta her an gidon,motordan kopacakmış gibi tedirgin ediyor...
Buna benzer bir durum yaşadınız mı?Uyguladığınız çözüm nedir?

Kazasız belasız sürüşler...

hayati

çok dogru söylüyorsun ybr ayri bir tutku geçmesin 100 ü napalim:)ama apachedede gözüm yok degil yani:queen::queen: daha kalipli

140km bu kadar zor mu ulaşılan bir hız? Demek ben motorumun değerini bilmiyorum :) bende Kymco Ck125 var, düz yolda 120-125e hemen ulaşıyorum, biraz inişli yolda 140 yapıyorum, hiçbir değişim modifiye de yok, canım benim ya, satıyorum aslında ama kıyamıyorum da ilk göz ağrım ne de olsa :salut: Apache istiyordum ama yeni modelleri gelecek yakında, biraz para biriktirip iki motor sahibi olmak istiyorum, bakalım hayırlısı.

Motorunu gercekten satmak istiyorsan biraz motorun hakkinda bilgi vermeni tavsiye ederim ilgilenen arkadaşlar olur belki kaç model kaç binde ne renk varsa resim vb...:)

Son düzenleme:
Nisan 2007 trafiğe çıkışlı,4300km.de 11beygir , OCAK-NİSAN arası kullanmadım, 4ay sonunda tek marş ile çalıştı ve durmadan 200km yaptım en ufak tekleme yapmadı. Kazasız sorunsuz, Muayenesi 2010Nisana kadar. Yakıtı çok ekonomik bir depo ile 600kmye yakın yol yapabilirsiniz.30YTLLik benzin aldım 3900kmde idi, şu an 4350km civarı depo daha bitmemişti yeniden fulledim.Apache ile takas yapabilirim.

4039.jpg

Öncelikle herkese merhaba.Ben 5 aydır kullanıyorum motorumu nadiren de olsa.Şu an 4000deyim.Apache imin herşeyinden çok memnunum yanlız geçenlerde farkına vardığım bir durumdan bahsetmek istiyorum.
E5 te gidiyordum,hızım 110 civarlarındaydı,hafif bir tumsekten gecmemle birlikte direksiyon bariz bir şekilde saga sola sallanmaya başladı,hani lastiği kontrol etmek için sağa sola sallarız ya aynen o şekilde(Tabi 3 cm i geçmeyecek bir sag sol dalgalanması)...Bu durum beyaz şeritlerden geçerken oldukça fazlalaşıyor,ayrıca yuksek hıza cıktıgımda kucuk bir tumsekte yine aynı durum ortaya çıkıyor...Bu durumu titreşimden daha farklı olarak değerlendiriyorum,cunku adeta her an gidon,motordan kopacakmış gibi tedirgin ediyor...
Buna benzer bir durum yaşadınız mı?Uyguladığınız çözüm nedir?

Kazasız belasız sürüşler...

Arkadaş, gidon bilya ve yataklarını kontrol ettirmeni şiddetle tavsiye ederim, bu yazdığın anormal bir durum:silent: Kazasız belasız sürüşler:cat:

Nisan 2007 trafiğe çıkışlı,4300km.de 11beygir , OCAK-NİSAN arası kullanmadım, 4ay sonunda tek marş ile çalıştı ve durmadan 200km yaptım en ufak tekleme yapmadı. Kazasız sorunsuz, Muayenesi 2010Nisana kadar. Yakıtı çok ekonomik bir depo ile 600kmye yakın yol yapabilirsiniz.30YTLLik benzin aldım 3900kmde idi, şu an 4350km civarı depo daha bitmemişti yeniden fulledim.Apache ile takas yapabilirim.

4039.jpg

hacı ben bunu sahibinden de gördüm ya:):) bu motor satilirmi yazik günah jantlari falan ne güzel yapmişisn daha 2007 model makina satilir mi hemde 4.300 de deposu kaç litre aliyor bunu bi depoyla 600 km falan:D

Satmaya kıyamıyorum zaten :) ilan verdim arayanlar oluyor tam vereceğim diyorum biraz daha para biriktirip iki motorum olsun :) arada kaldım işte.İnşallah satarsam da siteden biri alır işini görür, dua eder, ben de sitedeki bir arkadaştan almıştım ve beklentimden fazlasını buldum, örneğin kar kış dönemi 4ay hiç çalıştırmadım, Tuzlada ablamın orada açıkta kaldı, sadece branda ile, 4 ay sonra çalışmaz diye düşündüm ama inanın tek marşla çalıştı, o yüzden kıyamıyorum, hiç beni üzmedi çünkü, ne bileyim bazı arkadaşlar satarken oynuyor :) sorunlu olsa gözüme gelmez bir de motoru aldım ama anladım ki her motoru seviyorum, yanımdan MZ geçiyor bir tane alacağım diyorum 18yaşımda ilk bindiğim motor olması sebebi ile, Apache zaten çok hoşuma gidiyor, inşallah ileride ZZR 1100 o da küçüklüğümün hayali idi :) çok mu şey istiyorum acaba, araba ilgimi hiç çekmiyor, para da yok zaten çalışıp biriktirip bakalım.

Satmaya kıyamıyorum zaten :) ilan verdim arayanlar oluyor tam vereceğim diyorum biraz daha para biriktirip iki motorum olsun :) arada kaldım işte.İnşallah satarsam da siteden biri alır işini görür, dua eder, ben de sitedeki bir arkadaştan almıştım ve beklentimden fazlasını buldum, örneğin kar kış dönemi 4ay hiç çalıştırmadım, Tuzlada ablamın orada açıkta kaldı, sadece branda ile, 4 ay sonra çalışmaz diye düşündüm ama inanın tek marşla çalıştı, o yüzden kıyamıyorum, hiç beni üzmedi çünkü, ne bileyim bazı arkadaşlar satarken oynuyor :) sorunlu olsa gözüme gelmez bir de motoru aldım ama anladım ki her motoru seviyorum, yanımdan MZ geçiyor bir tane alacağım diyorum 18yaşımda ilk bindiğim motor olması sebebi ile, Apache zaten çok hoşuma gidiyor, inşallah ileride ZZR 1100 o da küçüklüğümün hayali idi :) çok mu şey istiyorum acaba, araba ilgimi hiç çekmiyor, para da yok zaten çalışıp biriktirip bakalım.

bende tuzlada sayilirm görüşelim sorun çikarmaz daha sıfır sayilir benim motör 14 binde tek seferde aliyor temiz kullandiktan sonra no problem

bende sıfır apache var sahibindende var ilanı
başak sehirdeyim
takas yaparım telefon filan verin goruselim
gokhan5323532364

Forumdan Uzaklaştırıldı
satılık apache

arkadaşlar benim apache de ihtiyaç sebebiyle 2000 ytl fiyatıyla satılıktır.sahibinden.com da ilanı var.fakat foto koyamıyorum.hiç problem çıkartmamış.itinayla kullanılmış ve tüm bakımları zamanında yaptırılmıştır.oringli zincir taktırılmıştır.ev, iş ve gezi amaçla kullanılmıştır.yerim bostancıdadır.veteriner teknikeriyim.dileyen arkadaşım kliniğime gelip çayımı içip motoru görebilir.sevgiyle kalın:cat:

Wolcano..motor kaç km de acaba?
Bende CBF 150 yi yeni sattım Apache arıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
usfine.com aoc gold

For years now video AOC Gold gamers have been seeking assistance Age of Conan Gold in playing and conquering the games that they live for. This assistance is sometimes found online, from television shows, or printed cheat materials. Age of Conan Power Leveling Many of these items have successfully helped gamers achieve victory, but they cannot help with all games. AOC Power leveling Using weapons to conquer and efeat may not sound that difficult, but if you have played before than you may realize that it is not as easy as it sounds. The good and valuable weapons must be paid for with . The easiest way to find is to buy it. Similar to the above mentioned resources, purchasing is a great way for a player to enjoy and Age of Conan PowerLeveling conquer the game.

guncelik durumu:llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll[]llllllllllllllllllllllllllllllllll

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar