TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TVS Apache

slm arkadaşlar..motorumla 300 km civarındayım.. bazı forum sitelerinde titreşim olduğunu falan söylemişler fakat ben böyle bişeyle henüz karşılaşmadım.verdiğiniz paranın hakkını veren bi motosiklet..2 gündürde eziyorum ve her geçen gün atik olmaya başladı..şuan sadece yağ değiştirmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz kaliteli bi yağ var mı saygılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
servis kitapçığında ne yazıyor ona göre al ezbere yağ alınmaz marka dersen her kafadan ses çıkar mesela ben castrol derim

s.a öncelikle tvs apache hayranları ve sonrada diğer marka severler:)))

bende tvs apache hastasıyım ama şuan onu alıcak gücümüz yok.

ama motorun görünüşüne ve özeliklerine bitiyorum desem yalan olmaz...

durumumuz düzelince nasib olursa bir tvs apache alıcaz inş...

benim belkide ilk motorum mz olduğundan onun izlerini görüyorum sankii tip olarak seri oluşu hemen tek teker yapabilicek güçte olması benim izlenimlerim bunlar.

tvs apache kullanıcılarına ve adaylarına duyurulur bende sıradayım.

hoşçakalın ve dostça kalın...

sadece Apache hakkında şunu söleyim rodajını iyi yaparsanız düzde direk 130görüyo biraz yatarsanız 140 yapıyo görmek isteyen gelebilir.. diğer güzel özelliklerini saymaya gerek yok saygılar :rendeer:

motosikletin gidonunu biraz geri aldım,vites kolunu biraz egdim, eşek olmaktan çıktı. simdi güzel oldu:)

gidon geri deil ileri olacak yanlıs yazım :mrgreen:

titreşim az ama kafa grenajından hafif bi ses geliyor,sesin nerden geldigini bulamadım ama:cyclopsan

adanada oturan arkadaşlar!! 10 gün içinde apacheyi alıyorum şu an fiyat araştırmasındayım. tvs bayisi adana ve osmaniyede baya var! ben kayserideyim şu an bana en yakın il adana veya osmaniye. orada apachelerin fiyatı nedir?? ist'de 3450,3600 civarlarında bana fiyat biraz uçuk geldi :silent: bir arkadaşımız 3150 ytl'ye aldığını söylemişti adana veya osmaniye civarlarında bu fiyata bulabilirmiyiz??? cevaplarsanız bana yardımcı olursanız sevinirim...

öncelikle tvs apache hayranlığı bir çığ gibi büyüyor adeta bende bunlardan biriyim ve bugün ilkkez bir tvs ye bindim çok güzel bir motor olduunu düşünüyorum 94 te alman malı 150cc bir mz sahibiydim ondaki seriliği ve rahatlığı hissettim desem yalan olmaz.

bindiğim motorda lülaburgazdan antalyaya iş sebebiyle gidicek olan bir arkadaşın motoruydu imkanım olsa onu kaçırmazdım. almayı düşünen arkadaşlar için linki veriyorum belkide nasibi buradaki arkadaşlardan biridir.

http://bitpazarim.blogcu.com/motosiklet+ve+yedek+par_a/

he bu arada çok uzun kullanmadım ama lastikler pist lastiği tipi olsa gerek biraz kaygan gibi geldi bana yinede tvs sahip ve kullanıcılardan düşünce ve tecrübelerini bekliyoruz...

hoşça ve dostça kalın...

eniştem bundan kullanmış tekteker yaptım diyo debriyajı bıraktığın anda zıplıyo diyo

Bir kaç resim benden :)
Picture+320.jpg

Picture+320.jpg
[/IMG]
Picture+327.jpg

Picture+339.jpg

2213223541_94b9600a67.jpg

sadece Apache hakkında şunu söleyim rodajını iyi yaparsanız düzde direk 130görüyo biraz yatarsanız 140 yapıyo görmek isteyen gelebilir.. diğer güzel özelliklerini saymaya gerek yok saygılar :rendeer:
Benim ybr ortalama 90-100 ancak görüyor.Doğruysa tvs ile değişsemmi ki acaba?:silent:
Ne dersiniz arkadaşlar?????????????

Benim ybr ortalama 90-100 ancak görüyor.Doğruysa tvs ile değişsemmi ki acaba?:silent:
Ne dersiniz arkadaşlar?????????????

bence gerek yok abi şimdi ybr yi verip sıfır bi apache almak istersen senin motoru ölü fiyatina sayarlar benden söylemesi bence hiç degiştirme bende cok düşündüm bende ybr kullanicisiyim 40 bin kmyi gördükten sonra apacheyle üste para vererek takas edecegim daha 14 bindeyim:)

@sedat_57 sağolasın.Aslında sürat olayı biraz cazip geldi sadece.

@sedat_57 sağolasın.Aslında sürat olayı biraz cazip geldi sadece.

banada cazip geliyor abi hele bide debriyaji birakir birakmaz firlamiyomu bayiliyorum titreşim var biraz ama ben raziyim abi titreşime kaya gibi motor kim ne derse desin ybrden sonraki motorum apache ama ybr ninde hakkini yiyemem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar