arkadaşlar şu an 17000 kmde bir apachi sahibiyim.motorun 136kg olması aslında bir avantaj.hem malzeme kaliteli, hem yol tutuş çok iyi, hemde köprüden geçerken rüzgardan fazla savrulmuyorsun.titreşim rahatsız etmiyor.tek handikabı şasi kısa olduğu için ardçınız iri ve kiloluysa yapışık gidiyorsunuz.buda sürücüyü rahatsız ediyor.onun dışında yakıtta cimri olması,hızlanması gaza tepki vermesi ve zincirin kapalı olması yedek parçanın uygun olması çok iyi:cat: göstergeler hassas ve kalteli.ama metehan kardeşime katılıyorum.cam biraz daha kısa yada dik olmalıydı.uzun boylu kişilerin göstergeyi görmek için biraz kafasını eğmesi gerekiyor.onun dışında sağlam makina :cat: zaten son zamanlarda sayımızın bayağı arttığını kurye arkadaşlardanda görebiliyorum.:cat:
abi zahmet edip 2 dk bi tvs apache diye araştırsaydın bu konuyu bulman uzun sürmezdi:mrgreen: yorulmak sayılmaz dostum ben doğruyu yaymaktan memnunum ne olursa olsun:wiinkk:bu-rockhayırlı olsun arkadaşım.darısı başıma..bu arada yahu sabırküpü kardeşim ben bu konuyu görmemiştim.sende söylemedin bana...daha önce burda yazılanları okusaydım ne sen yorulurdun nede ben.bu tamam yaa.tvs apacheen kısa zamanda alıyorum... herkese tşk.ediyorumm
Hadi hayırlı olsun şimdiden...bayiler için www.tvsturkiye.com dan veya 02164524575 nolu numaradan bilgi alabilirsin..adanada oturan arkadaşlar!! 10 gün içinde apacheyi alıyorum şu an fiyat araştırmasındayım. tvs bayisi adana ve osmaniyede baya var! ben kayserideyim şu an bana en yakın il adana veya osmaniye. orada apachelerin fiyatı nedir?? ist'de 3450,3600 civarlarında bana fiyat biraz uçuk geldi :silent: bir arkadaşımız 3150 ytl'ye aldığını söylemişti adana veya osmaniye civarlarında bu fiyata bulabilirmiyiz??? cevaplarsanız bana yardımcı olursanız sevinirim...
arkadaşlar bende motor almayı düşünüyorum..fakat karar veremedim bir türlü..fazla param olmadığı için en fazla 150cc bir motor almayı düşünüyorum..boyum 1.90 kiloda 85 olduğundan bu cc deki motorlar küçük gelir die düşündüm..ybr 125 şekil itibariyl güsel fakat selesi kısa küçük kalır..cbf 150 birazdaha yüksek ama onunda kasası benim çok hoşuma gitmedi..apache iyi gibi gözüküyo ama benim boyumdaki biri için budamı küçük kalır yoksa? birisi yardımcı olsun bu konuda aydınlatsın beni..
2 el cok temiz apache aldı izmirde arkadaş2 aya kadar da satacak yurt dışına gittigi için bir bak derim makinaya.
sen çok biliyon komisyonlamı çalışıyon bilader![]()
2 el cok temiz apache aldı izmirde arkadaş2 aya kadar da satacak yurt dışına gittigi için bir bak derim makinaya.