Arkadaş lar üç bin küsür km de cizikdiz gri 2012 model Apache var. Satılık.
abi bana bir alt redüktör göndersin sürat motor bugün sahibinden.comdan mesaj attım takan olmadı telefonlarıda hep meşgul![]()
selam beyler yeni kasa apache makinamla aranızda-yım![]()
tmm kardesim sorarim olmazsa ordan seni ararim konusursun 535-663-49-51 cgri at benim numaram
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
hos geldin aramiza artik gezilere bol bol katilirsiniz insaalah
seyyit kardesim ruhsat sahibi kim olursaolsu
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
seyit kardesim soruna cevap
ruhsat sahibi kim olursa olsun sikayet ,calinti,kayip ihbari verilmedik taktirde polis sorun cikarmaz
yanliz ruhsat sahibi tanidik ise eger yoksa adam motorum calindi der uyrasirsin o zaman
abi teşekkür ederim şimdi gördüm yarım saat önce halletim işi yarın kargolayacaklar
=selo9115;3015563]ulen bizimkinden bile az yakmis yanlis hesap yapmis olmayasin depoyu iki kere doldurup olcum yaptin dimi
o
ulen bizimkinden bile az yakmis yanlis hesap yapmis olmayasin depoyu iki kere doldurup olcum yaptin dimi
o
ulen bizimkinden bile az yakmis yanlis hesap yapmis olmayasin depoyu iki kere doldurup olcum yaptin dimi
o
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
himmm sevindim hallettigine buradan yapabilicegimiz bisey olursa yardimci olmaya calisiriz
hayırlı akşamlar.. motordan 5bin devirde sanki egzostan gelen zırıltılar var daha yüksek ve daha alçak devirlerde zırıltı yapmıyor neden olabilir acaba
Arkadaslar apache'nin elcik kenarlarındaki demir takozların nasıl cıkarıldıgını bilen varsa acil yardım edebilirse bana sevinirim. civatayı yıldızla gevsetip cıkarıcaksın diye cevap vermeyin onu zaten biliyorum deniyorum olmuyor. Bilen varsa bi zahmet yardım etsin...
Arkadaslar apache'nin elcik kenarlarındaki demir takozların nasıl cıkarıldıgını bilen varsa acil yardım edebilirse bana sevinirim. civatayı yıldızla gevsetip cıkarıcaksın diye cevap vermeyin onu zaten biliyorum deniyorum olmuyor. Bilen varsa bi zahmet yardım etsin...
ulen bunu takan adam nasil takmis vardir bir yolu