facebook üyeliği istiyor![]()
şu ayarı bide benim motora yapsan varya oooooo dua'cın olurum:cherry:arkadaşlar temiz toplu bakımlı ve ayarı düzgün olan bir apache 0-110 km çok şıkıştırılmadan kullanılarak 10 krş dan fazla yakmaz ... eğer yakıyorsa bunda sorun vardır.. 2 kişi binilierse bu rakam 12-15 arası değişir... benim sattığım motor 0,80 krş yakıyordu... hatta erol arkadaşımız en son yaptığım hava ayarı sonrasında bariz çalışma farkını fark etmişti....
,selamın aleykum millet nasılsınız mesut abi çok para vermişin bujiye dün burak21 den kahramanlarda aynı bujıyı 25 tl motul 5100 15w 50 yide 25 toplam 50 tl ye aldm bya uygun almısım demek ki
beklemedeyim abi bu arada yarın yazlık mont alırsam akşam bişeyler yapalım mıFacebook üyeliğiniz vardır diye yüklemedim direk siteye müsait bir zamanda yüklerim.![]()
selamın aleykum millet nasılsınız mesut abi çok para vermişin bujiye dün burak21 den kahramanlarda aynı bujıyı 25 tl motul 5100 15w 50 yide 25 toplam 50 tl ye aldm bya uygun almısım demek ki
depo parmak uzatmak değil kapağa kadar dolduğu halde bile 1lt benzin alır taşacak gibi gözükür ama sen bastıkca o arkaya doğru süzülür. sen nerden baksan 3 5 lt eksik fullemişin
Takma kafanı fazla, 12 krş iyidirfazla yakıyorsa 10krş tan sorun vardır demişsin walla 1 senedir 10 12 krş arası yaktı uzun yolda yaptım şehiriçi de, sakinde kullandım ne 8 ne 9 krş, bence imkansız
Günaydın Erol :wiinkk:günaydın arkadaşlar apache severler

Normal degil çok yağ çıkıyorsa dikkate almakta fayda var ama terleme ise sorunyok hic başıma gelmedi üst kapaktaki yuvarlak siyah kapaktan yağ sizdirani gördüm sebebide subap ayarı yaptırmış dandik servis dandik sıvı conta kullanıp dandik işçilik yapınca sonuç kaçınılmaz takma kafana onun için fazla deilse elletme sakın motoru
kardeş kahramanlardan hangi dükkandan aldığını söylesen bende bikaç gün içinde uğramayı düşünüyorum..
orda vida var onu mu diyorsunuzhayır çok değil.. sadece terleme yapmış gibi..tozuda çekince siyah bi iz gibi gözüküyordu.. orası ne işe yarıyor peki?
orda vida var onu mu diyorsunuz
valla bende çözemedim onu ilk başta dedim şanzıman yağı doldurmak içindir dedim sonra şanzıman motor yağı ortakmış orasıda konjektöre denk geliyorevet o vidadan bahsediyorum. ne işe yarar ki o?