Çok deişik bir egsoz sesi var Apache'nin: )
ARKADAŞLAR ÇAĞDAŞ İSİMLİ Bİ ARKADAŞIMIN YOĞUN ISRARI VE CC YÜKSELTME AMACI İLE MOTORUMU SATTIM :salut:
hadi nee apache yi sattın nası kıydın ona bee
Haa! Evet söylemiştin de unutmuşum kusura bakma. Şimdiden hayırlı olsun o zaman :wiinkk:
abi ne bileyim gaza geldim sattımr: ama Derbi GP1 ya da Suzuki GS500 alcam
![]()
sağol abi ama hep Apache topiğinde olcam![]()
sağol abi ama hep Apache topiğinde olcam![]()
hacı nerdesin acil eksoz lazim özelden mesaj atttim:cherry:
Unutuuursun! Unuuuutursun! :salut:
Şimdilik memnunum motordan çekişi güzel 500 kmdeyim daha: ) Amortisörleri çok güzel hissettirmiyor çukurları titreme olayıda 0 olsa süper olurdu: )İzlenimlerin nasıl sysroot motor hakkındaki ?
Şimdilik memnunum motordan çekişi güzel 500 kmdeyim daha: ) Amortisörleri çok güzel hissettirmiyor çukurları titreme olayıda 0 olsa süper olurdu: )
abi helal....
hem topikten hem PM den hemde msnden ulaştın :queen:
burdayım sabahın bu saatinde:mrgreen:
Merak etme titreşim olayına alıştıktan sonra titreşim olduğunu bile hissetmiyorsun. Ben unutmuştum titreşimi de geçen artı arkadaşımla biraz uzun yol yapınca "aaaa bu motorda titreşim varmış" dedim :queen: Malum motor 2 kişi biraz daha zorlandı :wiinkk:
Eyvallah! Güzel arkadaşım :rendeer: Seni burada görmek bizi mutlu ediyor :wiinkk: Bu arada "Motosikleti" bölümünde suzuki gs500 yazıyor aldın mı yoksa onda mı karar kıldın:silent: Eğer aldıysan güle güle kazasız belasız olsun inşallah:cat:
Bu motorda iki kişi yolculuklarda artçıyamı yoksa sürücüyemi daha fazla titreşim veriyor?
parantez içinde alcam yazıyor abi.. keşke olsa.. yine de sağol.. soru var mı soru :queen:
yaw ne adamsın her konuda çıkıyorsun :queen:
arkadaki kişi özellikle ayaklarında hissediyor ve uzun yol olursa bu arkadaki kişiyi baya yoruyor..r: