öyle oldu kardeşim, dönüş esnasında gaza biraz fazla yüklenince böyle oluyo demekkibi anlık hata diyelim.. çünkü bir seneden beri lastik şikayetin yoksa bu odur...
hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız sürüşler
maşşallah motorun çok güzel.... resmi yüklediğin zaman altta çıkan forum kodu yazan linki kopyalayıp buraya yapıştır.................
benim makinede dün yatma siftahını yaptı, Allah beterinden saklasın
işim bitti motoru çalıştırdım 1 2 yaptım U dönüşü yapıcam ama hızım çok düşük hareket edeli 5mt falan oldu. dönüşü yapıyorum gazada biraz fazla yüklenince arka teker nasıl olduysa artık patinaj yaptı ve arkayı savurdu aynı zamanda olduğum yere yattım 1 mt falan kaydım
moralim boozuldu kaldırdım motoru falan, koruma demiri kırılmış, ulan tvs bu kadar ince metalden yapılırmı bu adı üstünde koruma demiri :jocolor:
sol tarafa yattım, sinyalde sürtünme var ama çok az, koruma demiri kırılınca çamurluğun alt kısmındaki mat siyah plastik kısmı çok az serçe parmağı kadar sıyırmış, sol sinyal sağa göre biraz daha oynak olmuş falan.
hata bendemi, yoksa kuru asfaltta beğendiğim bana uyarı vermiş gibi gözüken lastikler mi??
2 çeşit motorcu vardır... biri kaza yapmış olan diyeri kaza yapacak olan.........geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. sen en azından motorunun sınrını biliyon artık. biz hala düşeceğimiz günü bekliyoz![]()
saol kardeşim, amin Allah hepimizi korusun. sırrını biliyorum ama yamuk yaptıgeçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. sen en azından motorunun sınrını biliyon artık. biz hala düşeceğimiz günü bekliyoz![]()
satamazsın bilader::miiz1::::miiz1::::miiz1:::http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-sifir-ayarinda-ciziksiz-acil-84025570/detay/
arkadaşlar bakının bana müşteri bulun pazarlıkta yapılacaktır.. k.kartıda geçerli olacaktır....
neden .. .................satamazsın bilader::miiz1::::miiz1::::miiz1:::uro::
tam piyasasını bilmiyorum ama pahalı gibi geldi bananeden .. .................
600 küsür sıfırı kvk olanının ayriyetten 100 liralık kırılma çatlama su alamay karşı birebir değişim sağlayan sorgusuz sualsiz kaskosu var....tam piyasasını bilmiyorum ama pahalı gibi geldi bana
yani akıllı telefon için yüksek fiyat yanlış anlama beni umarım satılır