soket cıkmış olsa hic yanmazdı sanırım ama frene cok sıkı başınca yanıo zorla
Selam havaya bağlı hava yağışlı olursa arabayla gidecez eğer açık olursa sabah 7 gibi çıkıcaz saruhanlıdan tekrar burdan haberleşiriz arkadaşımcardozo45 arkadaşım 18 martta saat kaçta yola cıkıcaksınız BALİKESİRE gitmek için?
Abi ölçüler uygun değil, bir de fiyat çok yüksek. İzmir'de ME22 200 TL montaj dahil fiyat aldım geçenlerde. Ben değiştirdiğim için lastik sorunum yok, isteyene firmanın telefonunu verebilirim.sevgili apache sahiplerine duyurulur
müjde,bora abiniz bir sıkıntınıza daha çare buldu.lastik isteyen arkadaşlarıma,METZELLER ME 22,hem ön (2,50x17)hem de arka (90x90x18)lastik buldum.ön/arka takım fiyatı,kargo size ait olmakla beraber,290 tl.eğer isteyen olursa bana bildirsin bende özelden banka hesap numarası veririm.yalnız para hesaba geçmeden malı yollamaz bu adamlar,haberiniz olsun.benim cep:537/249 94 49
Belli bi süre kullandıktan sonra gaz elciğinde boşluk fazla ise gaz yememe problemi baş gösteriyor. Gaz telinin gerginliğini kontrol ettir hazır bakmışken birkaç damla yağ damlat. Boşluk varsa boşluğu al. En son hava ayarı vs. Devir motorun km'sine göre açılmasına göre 1500-1000 arasında olmalı. Benim motorum 6000 km'e geliyor şuanda, İzmir'de havalar sıfırın altına düşmediğinden 1000 devirde ve sıkıntısız.Bugun ilk minik kazami yaptimaraba yağ dokmus yola son anda gordm ama nafile
50 mt kdr zevkli bi sekilde kaydim kiç solda baş sagda sonunda yattik tabi ama zarar yok indm tuttum tam dusmeden .. lastk konusu ciddi seklde dusunulmeli sanirim ..
bide bu 2 saat yatsa zor calisiyor daha dogrusu gaz yemiyor milletin dalga konusu olduk .. isininca canavar tabi ama bunun kolay bi yolu varmi acil isimiz olsa yandik ..!
onu bilmem ama arkasi 90/90 18 uyar surat maotorda arkayi ebat olarak uyar demisti ama 2.75 I bilmiyorum ondede 85 /90 17 demistiAbi ölçüler uygun değil, bir de fiyat çok yüksek. İzmir'de ME22 200 TL montaj dahil fiyat aldım geçenlerde. Ben değiştirdiğim için lastik sorunum yok, isteyene firmanın telefonunu verebilirim.
Xianxin kardeş geçmiş olsun.
arkadaşlar,lastik ebatları ile ilgili METRİK VE İNÇ dönüştürme tabloları buldum ve paylaşmak istedim.
http://translate.google.com.tr/tran...otorcycletires.com/size_conversion_charts.htm
http://translate.googleusercontent.....shtml&usg=ALkJrhhakOXxhDOzQJh2Bmg5H75VxjPASw