TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,arka yan soft çantalar,gerçekten uzun yolda çok işe yarıyor.ben geçen,eğirdir gezimde bu çantaları kullandım.sinyallerin tam arkasına denk geliyor,yani sinyali engellemiyor.ama şehir içinde,her zaman kullanılacak bieşey değil.ama arka topcase,şehiriçinde aklınıza bile gelemeyecek şekilde rahatlık.aldığın herhangi bir eşya asla sorun olmuyor.hatta ben, kappa 35 lt.lik çantamın yerine shad 40 lt.taktım.diğer kappa k35 lt.lik çantamı da satıyorum.bağlantı demiri ise hazır satılıyor zaten,45-50 tl.arkadaki boynuz denilen el tutamaklarını söküp onun yerine vidalanıyor.
a1.jpg

a2.jpg

kullanılmış,kappa k35 lt.topcase.alt bağlantı tablası,bağlantı elemanları,üst portbagaj demiri ve yine üstünde 7 fonksiyonda yanan ledleri ile beraber satılıktır.100 tl.

537/249 94 49 bora karakaş

2yxf986.jpg

71l9jl.jpg

Selam beyler motorunuzu sürmek yerine muhabbet ediyorsunuz ben 1000km geçtim haberiniz olsunn hehe

bora abi bnm şimdiki çinli motoruma ne yaptıysam boşa gitti şuanda 40 bin km de 2006 model scooter 4 kez motorunu yenıledım.castrol 10.40 yağ kullanıyorum acaba yağdanmı oluyor hangı marka yağ kullanmalıyım??

Adana İl Temsilcisi
aslında 10/40 motorlar için ideal yağ olarak söylenir,bilinir.senin scooter daki sıkıntın tam olarak nedir?

motor kısmını komple yenisiyle değiştiriyorum en fazla 5 bin km gidiyor ondan sonra yağ yakmaya baslıyor ve performasntan düşüyor.tvs ye kavuşşam bu dertlerın hiçbiri kalmıycak ama napalım =)

Son düzenleme:
Bora abi çantayı neden satıosun sana küçük geldigi içinmi bide ne kadar kullandın abi ben antakyadayım eger almak ıstersem tursan ile gönderebilirmisin

arkadaşlar bu gece veya yarın benzinim bitmek üzüere şu an depoda 95 oktan var ama ben bundan sonra 97 oktan koymak istitorum sürekli sanırım motor açısından daha iyi olur deyilmi ne dersiniz :silent::silent:

arkadaşlar bu gece veya yarın benzinim bitmek üzüere şu an depoda 95 oktan var ama ben bundan sonra 97 oktan koymak istitorum sürekli sanırım motor açısından daha iyi olur deyilmi ne dersiniz :silent::silent:

kitapçığa bak
95 oktana kadar diyor
benimde aklıma gelmedi değil ama denemekte fayda var

Adana İl Temsilcisi
Bora abi çantayı neden satıosun sana küçük geldigi içinmi bide ne kadar kullandın abi ben antakyadayım eger almak ıstersem tursan ile gönderebilirmisin

kardeş,bildiğin gibi ben İSPARTA/EĞİRDİR motofestivaline gittim.giderken eşyam çok fazla olduğu için,40 lt.lik çanta ihtiyacım oldu,o yüzden büyüttüm.ee çanta bu,2.si fazla geliyor,bu yüzden satıyorum.tabii ki tursan ile gönderebilirim sana.üzerinde,resimde gördüğün gibi,demir portbagajı ve 7 fonksiyonlu ledi ile vereceğim.ad-soyad ve adresini,özelden mesaj at bana.

arkadaslar motorumu teslim aldım...gezmekten foruma giremiyorum 80 km oldu ilk izlenimlerim...gercekten cok seri bir motor yaklasık 45 km lik bi yolculuk yapmıstım gercekten cok rahat motor ilk aldgmda 5 bin 6 bin devirir gecmiyorum titreşim olayı gercekten yok arkadaslar hc birsy hissetmedim fakat artcıya biraz var galiba oda cok rahatsız etmiyor....cok kullanıslı ve kıvrak bir motor kanuni windy s ten sonra bu bana audi gibi geldi kim nederse desin bnm sahsi görüsüm arkadaslar bu fiyat bu motora ucuz 4 bn 500 den asdagya satılmaması lazım gercekten kaliteli mkotor kullandııkca bilgileri paylasırım arkadaslar....yalnız size bir sorum olucak motor yeni old. için mi acaba ilk calısırken cigleyle calıstırıyorum...bu bi sorun değil dimi....şimdidden tskler ....kazasız belasız sürüşler herkese...

Hiç gerek yok 97 oktana felan. Şimdi uzun uzun anlatamıycam ama emin ol, senin motorun için gereksiz bir detay 95 yerine 97 kullanmak... Forumda açıklaması yapılan bir konu vardı ama...kimbilir nerde:wiinkk:

...kim nederse desin bnm sahsi görüsüm arkadaslar bu fiyat bu motora ucuz 4 bn 500 den asdagya satılmaması lazım gercekten...

Hemen banlayalım bu arkadaşı...::ban:: Başımızı mı yakacaksın, yazılır mı böyle yorumlar... Bir gören olur bak sonra:wiinkk::p

Motorun hayırlı olsun, burada gördüüğüm kurye de jigle ile çalıştırıyordu. Daha yeniydi motoru, ilk marşta gaz doğru düzgün gaz yemediği içn öyle çalıştırdığını gördüm. Nedenini bilmiyorum(kendisi de bilmiyordu) ama sen tek değilsin yani:wiinkk:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
ben de ilk aldığım günlerde jigleyle çalıştırıyordum,ama şimdi sabahları bile gerekmiyor.sanırım açılması ile ilgili ve havanın sıcaklığı ile ilgili birşeydir.

Motosikleti
Sym Nht200
arkadaşlar merhaba. izmirden katılıyorum bende aranıza :) motoruma kavuştum ancak ruhsat işlemleri olmadığı için henüz kullanamıyorum. bandırmadan izmire getirdik arkadaşımla 2 adet. yolda trafikten korkuyorduk durdurup ceza keser diye ama olmadı oyle bırsey allaha sukur.

slmlar...

arkadaşlar bugün 600 km oldu motorum çok şükür ilk bakımı da yaptırtdım yağ ve yağ filitresi deyişti ilk bakımda
yalnız ilk vitesli motorum olduğu için biraz da olsa bilgi eksiği ve acmilik var
sizden istediğim motor hangi viteste ise en fazla o viteste kaç devire çıkmam lazım bunu bana yazarsanız cidden çok memnun olurum
ilk vitesli motorum olduğu için benden kaynaklanan bir arıza olsun istemiyorum
tüm forumdaki arkadaşlarımın kandili mübarek olsun yaradan herşeyi gönlünüze göre versin:):):)

arkadaşlar,arka yan soft çantalar,gerçekten uzun yolda çok işe yarıyor.ben geçen,eğirdir gezimde bu çantaları kullandım.sinyallerin tam arkasına denk geliyor,yani sinyali engellemiyor.ama şehir içinde,her zaman kullanılacak bieşey değil.ama arka topcase,şehiriçinde aklınıza bile gelemeyecek şekilde rahatlık.aldığın herhangi bir eşya asla sorun olmuyor.hatta ben, kappa 35 lt.lik çantamın yerine shad 40 lt.taktım.diğer kappa k35 lt.lik çantamı da satıyorum.bağlantı demiri ise hazır satılıyor zaten,45-50 tl.arkadaki boynuz denilen el tutamaklarını söküp onun yerine vidalanıyor.
a1.jpg

a2.jpg

kullanılmış,kappa k35 lt.topcase.alt bağlantı tablası,bağlantı elemanları,üst portbagaj demiri ve yine üstünde 7 fonksiyonda yanan ledleri ile beraber satılıktır.100 tl.

537/249 94 49 bora karakaş

2yxf986.jpg

71l9jl.jpg

bora abi sizin arka dişli kaç baktınmı acaba 43mü ?

Bora abi arkayı 43 yaptı diye biliyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 ----------

arkadaşlar bugün 600 km oldu motorum çok şükür ilk bakımı da yaptırtdım yağ ve yağ filitresi deyişti ilk bakımda
yalnız ilk vitesli motorum olduğu için biraz da olsa bilgi eksiği ve acmilik var
sizden istediğim motor hangi viteste ise en fazla o viteste kaç devire çıkmam lazım bunu bana yazarsanız cidden çok memnun olurum
ilk vitesli motorum olduğu için benden kaynaklanan bir arıza olsun istemiyorum
tüm forumdaki arkadaşlarımın kandili mübarek olsun yaradan herşeyi gönlünüze göre versin:):):)

senle kafa kafaya gidiyoruz bende 600 ü yeni geçtim dün :)
dün bakımınıda yaptırdım iş bitti gidecektim devir saatine bi baktım o ne dedim:cyclopsan devir 4000 de ses normal :cyclopsan
arkadaşım bakarmısın dedim baktı ama bişey değişmedi gösterge bozuldu :salut:
napcaz dedim, ruhsatı fotokopi çektir gel garantiden isticez dedi
1-2 haftaya gelir inş dedi geziyede gitcez :pr::pr:

1000 e kadar 6000 deviri geçme ben öyle yapıyorum veya 750km ye kadar sonra 7-8000 devire çıkarsın tam gaz yapma dün tam gaz yaptım 90km dedi hemen bıraktım :cherry:

arkadaşlar benimde km saati 2 kere yerinde saymıştı yani hep 0 yazıyodu kpatıım açtım düzeldi bu amcamın cbr 600 te bile oluyor yani takmayın kafanıza hiç çalısmıyor ise değiştirmeleri lazım Birde fazla su tutmayın oralara ayrıca bende mi dişi değiştirsem ne motorumla %51 kuryelik yapmaya başlıyacağım dayım yozgattaki dükkanına çağırıyor beni sigorta +1000+ tip cazip geliyor valla gitsem mi Birde motor yozgata kargo ile ne kadara gider Muğla fethiyeden bilen var mı acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar