Merhaba arkadaşlar bugün apache 150 lik motorumla araniza yeni katıldım. ilk motorum motor hakkında şunları sakın yapma dikkat et dediginiz konu var mı ve 2016 model 5300 km 5100 tl aldık kazası devrikmesi yok sizce fiyat nasıl piyasasını bilmiyorum
dostum hayırlı olsun, güle güle kullan.
tavsiye olarak bilindik şeyleri söyleyeceğim;
+en fazla 2000 kilometrede bir yağ ve yağ filtresini değiştir,
+hava filtresini de senede bir incele ve kirlenmiş ise değiştir.
+zincirini yağsız bırakma ve bolluk seviyesinin ayarında olduğundan emin ol
+artçı bindirir isen dikkat et çünkü artçı kendini arkaya doğru salarsa motorun önü aşırı hafifleşiyor ve düşersin yada motor ön kaldırır. ben 3 gün boyunca 110 kilo civarında ustamı işe götürüp getirdim bir şey olmadı ama bir kaç ay önce ev sahibinin arkadaşını bir sokak öteye götürdüm ve sonra getir getirdim. adam ne ...kim oturuyordu deli oldum

r: bilseydim bindirmezdim artçı olarak. neyse motoru zor zapt ettim diyeyim. yani arkaya sepet önermiyorum ve artçı binecek ise rica et şezlonka yatar gibi arkanda geriye sarkmasın yoksa en ufak bir denge kaybında motor devrilir.
+alarm ve kilit olsun motorda
aklıma pekte bir şey gelmiyor daha
3. vites ve sonrasındaki viteslerdeyken düşük devirde ani gaz vermekten kaçın yani motor 5 bin devirin altındayken bu viteslerde ani gaz açman motora zarar verir.
hangi viteste olursan ol 5500 devirden sonra gazı aniden kökleyebilirsin zira pek zararı olmayacaktır çünkü motorun en iyi ivmeyi verdiği devir hızı 6000 devir civarıdır ve aynı zamanda 5. vites 6 bin devirde yol almak en verimli olduğu hız sayılır.
Herkese iyi bayramlar. Motosiklete telefon tutucu taktım ama rüzgar vurunca mahçup delikanlı gibi kafa öne eğiliyor... Yokmu şiddetli rüzgar nedeniyle yamulma yada eğilme olmasın diye bir çözümü? Sizler ne yapıyorsunuz bu tür durumlarda?
tutacağın resmi var mı? rüzgara karşı direnç sağlayacak bir şekile sahip belliki. rüzgar tutacağını hayal gücü kullanarak rüzgarı delecek bir kaporta yapmak lazım yada amortisör uçlarına yani ön siperliğin tam bitim noktalarına doğru tutturuluyorsa oda olabilir çünkü orası pek rüzgar almazdır.
tutacak rüzgarı delsin yani, ne kadar sağlam olursa olsun rüzgara direnç göstermesi iyi bir şey değil, belli mi olur telefon düşer müşer.