TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Performans Egzoz taktiracak arkadaslara tavsiyem ilk once gidin canli canli dinleyin sürün hosunuza giderse ondan sonra kendi motorunuza Takin. Benim hiç hoşuma gitmedi mesala 2ay sonra muane var performansla gidecem muaneye orijinalini taktirda gel demesini istiyorum şahsen :) tekrar diyorum mümkünse canlı canlı dinleyin... Selo abicim zaten elinden geleni yapiyor banada yardimi oldu sağolsun.

arabada kat ve dpf varsa son susturucu geçiyor hayırdır sen neden beğenmedin sharkı

Arkadaslar iki gun once forumda yasanan tatsizliktan dolayi tüm forum uyelerinden ,ziyaretcilerinden Özelliklede fikir büyüğümüz , saygin insan, forumun en nadide üyesi selo9115 abiden özür dilerim. Ayni tutarliliği kendisindende beklerim :) İyi forumlar...

sbr

Arkadaslar iki gun once forumda yasanan tatsizliktan dolayi tüm forum uyelerinden ,ziyaretcilerinden Özelliklede fikir büyüğümüz , saygin insan, forumun en nadide üyesi selo9115 abiden özür dilerim. Ayni tutarliliği kendisindende beklerim :) İyi forumlar...

böyle davranışlar bekliyoruz işte. selo büyük insandır geregini yapar:rendeer:

Evet doğru yolun bulunduğuna sevindim
Bende ayni şekilde forumdaki arkadaşlarmizi(tsubasa hariç) ve türkmen kardeşimizin kirdiysam af ola

Nice güzel paylasimlar dileği ile...

Hacı abi bizim burda ne apache var nede sağlam kafa dengi motorcu. burdaki motora binenler orjinal apaçi :) haziranda gelirken transporterın arkasına atsam da diyorum benim makineyi orda biraz turlasak :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------

Merhaba arkadaşlar 7 martta 2012 model siyah apache alarak aranıza katıldım.

Hoşgeldin. Kazasız belasız kullanman dileğiyle tekerin üz bassın...

pm attım.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

keçe değil aslında lastik conta kmden çok kullanılan yağ sıcaklık faktörü ve yılıda etkiler hiç kullanılmamış 0 km 2008 model bir apachede kaçırabilir bu contanın bir benzeri araçlardada bulunur şanzıman yağını tutmak için ayrıca bu contalar mutlaka kauçukcularda bulunur yada yaptırabilirsiniz ama 100 taneden aşağı yapmazlar:)

Saol ali tskler

Ewet kececlirde var ama olmuyo yine akiyoo

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------

Merhaba arkadaşlar 7 martta 2012 model siyah apache alarak aranıza katıldım.

Hg allah ayitli etsin kazasiz belasiz

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------

Hacı abi bizim burda ne apache var nede sağlam kafa dengi motorcu. burdaki motora binenler orjinal apaçi :) haziranda gelirken transporterın arkasına atsam da diyorum benim makineyi orda biraz turlasak :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------

Bende taktirmqk istiyorum ama polisler kil nerdetse orjinal egzos a yazacakk cezayi

kat kompile iptal edildi. begenmedigim fazla patlıyor yokuş aşagı inerken orjinal egzozda çok hoş bir patlama oluyordu. sharkta gereginden fazla oluyor ve rahatsız ediyor. ve orjinalinden ince çıkıyor .benim hoşuma orjinal dahada çok hoşuma gitti hem gereginden fazla patırdamıyor hemde tok ses çıkarıyor . görünüş on numara zaten sırf görünüş için çıkarmıyorum sharkı. illaki ilgi çekiyor.

Egsozun patlatmasi ve ateş cikarmasi egsozdan kaynaklamiyor arkadaşlar
Bunun sebebi deponun altında buluna katalizatore ait olan bir parcanin arazali olması fiyati ise 115 tldir
Fakat bunun motora herhangi bir zarari yoktur bilginiz olsun

tam cıktım garajdan motoru cıkardım gunesli hava bırden karardı 5 km gıttıkten sonra yagmur basladı sok oldum sans yok kıı bendee :d ama lastıklerde bı hos oluyo gaza asılınca arka kasyıyoo :d tabı teklıkelı bu yazda gecsın yenı bteker takımı alalım sabrı abı gonderırsın demı

bende kayserideyim merkezde oturuyorum bi ara yahyalıdan sarı bi apache ilanı vardı o siz misiniz acaba sağlık sorunundan arabayla takas falan yazıyordu..
Kayseri merkezde yaşıyorum bende siyah apachem var..

1898235_10202165797640357_1450203885_n.jpg
1240423_10202165798760385_19137744_n.jpg
1891037_10202165799080393_339107118_n.jpg
1902836_10202165799280398_1951978131_n.jpg

burdan kareler :d

bende kayserideyim merkezde oturuyorum bi ara yahyalıdan sarı bi apache ilanı vardı o siz misiniz acaba sağlık sorunundan arabayla takas falan yazıyordu..
Kayseri merkezde yaşıyorum bende siyah apachem var..

Evet abi iki ay önce koymuştum sahibindene. Ben tuttum buzun üstünde motora bindim hatta geçen ay erciyesten kayseriye gelmiştim Dizlerim sızlamaya başladı yatınca ısınmıyordu resmen. Dedim bu beni süründürür. Sonra baktım motor olmasada yapamam vazgeçtim. Zaten arayanda olmadı kış günü motoru kim napsın :)

Evet abi iki ay önce koymuştum sahibindene. Ben tuttum buzun üstünde motora bindim hatta geçen ay erciyesten kayseriye gelmiştim Dizlerim sızlamaya başladı yatınca ısınmıyordu resmen. Dedim bu beni süründürür. Sonra baktım motor olmasada yapamam vazgeçtim. Zaten arayanda olmadı kış günü motoru kim napsın :)

kısın mototraa bınme bence sogukta falan bak kendıne arkadas buldun gezersınız :queen:

Bunun sebebi deponun altında buluna katalizatore ait olan bir parcanin arazali olması fiyati ise 115 tldir

Abi o bozuk parçanın sağlam halimi 115 tl. Yoksa egzozun patlması için bozuk parçamı alıp takıyoruz 115 tl ye :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

kısın mototraa bınme bence sogukta falan bak kendıne arkadas buldun gezersınız :queen:

Abi öyle deme özlüyorum inan motoru Neopren içlik getirttim geçenlerde çok işime yaradı Sizin oralarda soğuktur üşüyosan sanada tavsiye ederim on numara bişey rüzgar geçirmiyo Sadece belli bi zaman sonra sürekli rüzgara maruz kaldığı için üşütüyor
Arkadaşıda buldum Havanın sıcak olduğu ilk pazar bi mani olmazsa damlarım inşallah Kayseri'ye :)

Abi o bozuk parçanın sağlam halimi 115 tl. Yoksa egzozun patlması için bozuk parçamı alıp takıyoruz 115 tl ye :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

Abi öyle deme özlüyorum inan motoru Neopren içlik getirttim geçenlerde çok işime yaradı Sizin oralarda soğuktur üşüyosan sanada tavsiye ederim on numara bişey rüzgar geçirmiyo Sadece belli bi zaman sonra sürekli rüzgara maruz kaldığı için üşütüyor
Arkadaşıda buldum Havanın sıcak olduğu ilk pazar bi mani olmazsa damlarım inşallah Kayseri'ye :)

hhaa ben sogukta motora bınmem yaa delımıyımm ıkı ay yattı garajda gıttım tek marsta aldı motor kısın evden bıle dısarı cıkmam ben derı mont su gecırmezayakkıbı dızlık eldıven ful takım

abi hangi parça o sai filtresi mi yoksa ikincil hava enjeksiyonu mu yoksa gaz sensörü mü birde beyin kaldı:)

abi hangi parça o sai filtresi mi yoksa ikincil hava enjeksiyonu mu yoksa gaz sensörü mü birde beyin kaldı:)

Deponun altında sağ tarafta beyaz plastikten bir parca yuvarlak filtreye benziyor oiste o parça
Ama bozuk olması bi sorun teşkil etmiyor dediler ustalar bende degsmedim öyle Kaldi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar