Tuzla Yanyolda Motosiklet Kamyonete Saplandı..Maalesef Sürücü Öldü..

Akşam tuzlaya gidiyorduk. Tuzla yanyoldan şifa köprüsünü geçince..Trafik birden durdu. Yan yol çift yönli yol maalesef hatalı sollama nedeni ile burada çok kaza oluyor..Motosiklet hatalı sollamaya yapıyor ve karşı yönden gelen kamyonete saplanıyor..Maalesef sürücünün durumu çok kötü idi.. Gövdesi bacakları başka yönde idi..Kask kafasından uçmuş heryer kan içinde idi.. Ambulans geldiğinde maalesef hayatını kaybetmişti şoför..Fotoğrafları net çekemedim kötü bir ortamdı..

d8iqb3y.jpg

c0oapfv.jpg

3y49qh8.jpg

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin..

Yerde boru gibi 2 adet düz çizgi var. Anlamı kesinlikle ama kesinlikle sollama yapma, yaparsan ölürsün.
Tıpkı dolu bir silahı kafana çevirip noluyo lan böyle yapınca der gibi.

Motosikleti
D400
Kuralsızlıgın sonu üzücü oluyor.
kalanlara sabır dilerm.

Çok üzücü. Hiç kimse, sevdiklerine ve kazaya karıştırdığı insanları bu duruma düşürmeye hakkı yok. Kimse ders çıkarmayacak ve yine apır sapır sürmeye devam edecek. Keşke hiç yaşanmasa.
Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin. Çok kötü bir ölme şekli. Gideceğiniz yere yarım saat geç gidin ama kurallara uyarak gidin. Motor aceleye gelmez.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Allah rahmet eylesin.

Ailesine ve kalanlarına sabır versin.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Üzüldüm yaa.
Böyle haberler görünce üzülüyorum.

Bu yüzden forumda yerli yersiz sürekli aman haa ekipman aman haaa eğitim diyoruz.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Üstatların dediği gibi ' ben oldum dediğin gün , öldüğün gündür ' Ne trafik okumayı, ne motosiklet hakimiyetini biliyoruz. Yavaş sür hep sür be kardeşim.. Geride kalan sevdiklerine yazık değilmi. Allah rahmet eylesin..

Bu kaza değil.

Ölenin arkasından kırıcı konuşmak istemiyorum ama burası motosiklet formu bu görüntü ister istemez söylemek gerek.

Doğal seleksiyon.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kırıcı konuşmak istemiyorsun ama doğal seleksiyon diyorsun......
yerde dümdüz çizgi var sollamaya çıkmış. demek ki eğitim eksikliği var. o kadar diyoruz eğitim eğitim, aman trafik kurallarına uyalım falan ama çoğunluğun umurunda değil. Yerde düz çizgi varken sollanmayacağı en basit ehlite sınavında yazılı sinav soruları içinde bile vardır.

Malesef üzülüyoruz, sonra da bu gibi aslında basit nedenlerde kaza olunca üzüldüğümüz için niye bizi üzüp kendilerini de bu duruma soktular diye de kızıyoruz. En azından laf edelim de belki bir kişi bile anlar da sonradan benzeri durum olmaz diyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar