TÜVTÜRK ÇATLAK ÖN CAM

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar 5 gün sonra vizeye giricem motosikletimin ön far camı yoldu düşüp çatlamıştı acaba bu muayenede bir sorun çıkartırmı birde 2. fotoğrafta altta görünen led park lambasını sıkıntı yaparlarmı acaba :)

park lambasından bırakıyorlardı en son illa eski tip akkor ampül istiyorlar..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Işığı düzgün iletiyorsa sıkıntı olmaz,en fazla hafif kusur alır.

Led fardan hafif kusurla geçersin ama çatlaktan dolayı geçirmezler arkadaşın arabasının farındada çatlak vardı muayneden kaldı

Forumdan Uzaklaştırıldı
o zaman değiştiriğim en iyisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
led ampulu değiştiriyim o zaman far camınıda bi baktırıyım dağılma yapıyormu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
PY6GAN.jpg

Stop lambasında çatlağı geçirmiyorlar 1 kez arabada 1 kez motorda tecrübe ettim.

Motosikleti
Forza 250
Araba motosiklet muayenesi bir değil. Arabalarda xenon kesinlikle geçmezken motosiklette led xenon dikkat edilmiyor sadece yanması zorunlu. Led far ampulü ve led park ampulü olan motorda sıkıntısız geçmiştim.

Araba motosiklet muayenesi bir değil. Arabalarda xenon kesinlikle geçmezken motosiklette led xenon dikkat edilmiyor sadece yanması zorunlu. Led far ampulü ve led park ampulü olan motorda sıkıntısız geçmiştim.

Arabalarda Xenon gecmiyor derken, cami catlak xenon farin gecmemesinden mi bahsediyorsunuz?

Led farlardan kalabilir.

Ben stop lambası üstüne taktım bir stop daha geçirmedi bu sene. (sebep çok fazla stop lambası yazıyordu.)

Önde sisler vardı çıkarıp gittim arkadakini arkadaşlar geçer dedi geçmedi

mk ne külüstür arabalar geçiyo ama motor olunca geçmez motor bu ülkede her yere batıyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar girdim bugün muayeneye sorun olmadı ön cam,tabi ledleri falan söküp normal ampul taktım hepsini camı böyle çatlak olup da geçermi diye şüphelenen olursa bilgilendiriyim dedim :D birde frenleme yapcağım zaman dizlik direseklik verdiler güvenlik amaçlı tak dedi çok şaşırdım :queen:

arkadaşlar girdim bugün muayeneye sorun olmadı ön cam,tabi ledleri falan söküp normal ampul taktım hepsini camı böyle çatlak olup da geçermi diye şüphelenen olursa bilgilendiriyim dedim :D birde frenleme yapcağım zaman dizlik direseklik verdiler güvenlik amaçlı tak dedi çok şaşırdım :queen:

Motosiklet muayene istasyonunda yaptırırsanız dyno gibi bi stand da yapılıyor fren testi riske girmemiş olursunuz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
denizlide yok sanırsam yada ben biliyorum

Şubatta vizeye girdiğimde motorumda her şey led idi sis farı dahil ve geçti. Motosiklette ampul çeşidine bakmıyorlar yanıp yanmadığına bakıyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar