TUVTÜRK 4 yaşında motora 2 renk dediler, ne yapabilirim yardım ??

2013 model Modenas GT 135 motosikletimin 22 haziranda muayenesi bitmişti, internetten randevu alıp gittim, ruhsatta kırmızı yazıyor. Ön çamurluk ve ön panel kırmızı, yan grenajlar siyah. Trafikten bilgisayar akyıtlarından KIRMIZI-SİYAH olarak düzeltilmesi gerekiyor dediler. Ağır kusur olduğu için trafiğe çıkmakamıyorsunuz, bir ay süresi var, düzeltip tekrar muayeneye gidicem..
Trafik şubede benim söylememle, bilgisayar kaydını düzeltirlermi acaba? bilemedim, trafiğe gitmeden sizlere sorayım dedim..
Benzer olay yaşayan, tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

Motosikleti
Yamaha YBR 125 ESD
Hic zannetmiyorum oyle kolay duzeltilebilecegini, renk degistirme yasal mevzuatini uygulamaya calisacaklardir. O da motorun ederi kadar masraf olur. Ben olsam siyah kisimlari kirmiziya boyar ruhsattaki haline getirirdim motoru.

düzeltiyorlar bildiğim kadarıyla öyle bir duruma şahit olmuştum düzeltmişlerdi aracın ağırlığını

Motosikleti
Forza 250
Çok iyi niyetli memura denk gelirseniz bilgisayar kaydını düzeltir fakat ruhsatın da değişmesi gerekecek. Ruhsat ücreti 205 Tl. Ek-1 formu tanesi 10 Tl. Randevu falan isterler bir sürü iş. Hemen işe koyulun bence. Sıkıcı durumlar.

Son düzenleme:
arkadaşın dedigi mantıklı folyo yaptır sonra sökersin en pratik çözüm

Eğer motorun boyaları orijinalse, zamanın da çoksa bir avukat bul hususi uğraş milli iradenin kanını emenlerle... motoru satarken vergi al, her sene vergi al sonra aa bu 2 renkmiş de ne ohh be... bu olumsuzluğu yaratan kimse hesabını versin, düzeltsin, üstüne de manevi tazminat davası... yetti be vatandaşın kanını emdiğiniz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar