tutkunlara selam yola devam :D

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ankaradan adım sinan :) henüz bi motorum yok ama inş.en kısa zamanda olcak. herkese sagılar..

hoşgeldin iyi vakit geçirceğine eminim inşallah en kısa zamanda da motorunu alırsın:bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :rendeer: Yalnız değilsiniz, Batıkentte arkadaşlar var, haberiniz ola :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Al bi deli daha :queen:Aramıza hoşgeldin umarım en kısa zamanda motosiklet alırsın.

aramıza hoşgeldin. inş en kısa zamanda motoruma kavuştum topiğini açarsın

hemde ne deli... :D:D tşk ederim arkadaşlar.hoşbulduk kısmet 1 ay içinde alcam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
hosgeldin . bak benimde motosikletim yok . yazık bize :p

hoşbuldumm :D hayırlısıyla olur inş kısa zamanda eftelya.gerçi almayı düşünüyomusun bilmiyorum ama ben 1 ay içinde tam kararımı verip alcam bi 125 lik ...tşk.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben kararımı çoktan verdim ama olmuyo işte . maddi destek de istemiyorum kimseden:p ama başka nedenler var :)
ağlayım mı şimdi hı

tşk ederim tugcetugce.olur eftelya sıkma canını vardır herseyde bi hayır.ben mesela arabayı değiştirmeyi düşünürken birden bire motor almaya karar verdim :D arabaya harcayacagım parayı motora vercem:)
üsülme ne olur azmet seninde olurr :D

hoşgeldin sinan formda iyi vakit geçirmen dileğiyle,sen iki tane 125 lik al birini eftelyaya ver yazık ağlamasın kız sevindirik olsun

Endurocu tşk. ederim daha birini almaya karar veremedimki ikincisini alayım :D:D hele birini alsam diğeri kolayy...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar