Turuncu Hayabusa / Ciddi Para Ödüllü // Cumartesi Gecesi Çalındı

yanlış da bişi demek istemiyorum..
turuncu bir hayabusa gördüm üstünde 2 keko vardı montsuz kasksız.. karaköyde ara sokaktan caddeye cıkıyorlardı. plaka yoktu..
senin motosikletin diyemem.. ama sadece şüphelendim

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
belli varoş bir semtte oturmuyorsunuz padon motor nereden, hangi semtten çalındı?

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
zincir alarmli + immobilizer + sadece 4 metre uzagimda isiklar altinda park ediyordu.. bu hirsizlar motoru cok uzun sure gozetleyerek ve ciddi planlayarak calmis olmalilar
bence sana satanlardan da şüphe et adam alarm çaldırmadan ,immobilizeri atlatıp ,kilitleri açıp nasıl götürür,bu kadar sağlam nokta atışı nasıl olur ki?,tabiki yedek anahtarla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alarmlı disk kilitleri 120 dB altındaysa ses geçirmez sünger, 110 dB ve altıysa sıradan havluyla bile kapatıp sesi engellemek mümkün. İmmobilizer da borularla yüklenip kamyona atan hırsızlar için hiçbir işe yaramıyor. Büyük motora kapalı garaj kesinlikle şart bence.

Bulunmasını temenni ediyorum.

soa

Elleri ayakları kırılsın. Allah bildiği gibi yapsın hepsini. İnşallah en yakın zamanda bulunur. Allah kimseye yaşatmasın.

hicbir gelisme yok... motoru heryerde aradim, heryere baktim... insanin aklina gelen herseyi yaptim ama motor yok..

Aynı berbat süreci yaşayan biri olarak geçmiş olsun diyorum,sizi üzmek istemem ama unutmaya çalışın bulunmuyor bulunsada kanıt olmayan parçaları bulduğunuzda polis birşey yapamıyor.

keşke olay daha sıcağı sıcağınayken olabilidiğince varoş semtteki it kopuklarla iletişim kurmaya çalışsaydınız... hepsi birbirinin b..k yediğini bi şekilde biliyorlar... bence peşini bırakma en azından kimin çaldığını öğrenme şansın var... dediğim gibi elinden geldiği kadar bu tarz ınsanlarla iletişim kurmaya çalış bi şekilde... büyük geçmiş olsun :(

Öncelıkle Çok üzgün oldugumu belırtmek isterim. Uzun süredir takip ediyorum; hala bir gelişme olmaması cok canımı sıkıyor acıkcası...
Günümüzde kamera sistemi olmayan APT ve Mobese olmayan sokak neredeyse kalmadı. Nasıl bir iz bulamadığınızı aKLım almıyor birtürlü ! Bu devlet ne işe yarıyor cok merak ediyorum ama siyasi içerikli olacak. Konusmuyorum!
Normal bu yasadıklarımız bu ülkede !

kameralar, mobesalar bir komedi. mobesalarin cogu duzgun kayit yapmiyor bile.. hatta bir tane yanlis ayardan dolayi butun gun duvara kayit yapan bir kamera ile bile karsilastim.

polisin hirsizi bulmasi tamamen bir bos umut. eger durumunuz bu duruma gelirse motorunuzu unutun derim..

hocam yalnıs anlamada. topkapıda 2. matbacılar sitesinin arkasında araba tamircileri ve hurdacıları kaportacıları var. oraya calıntı motorsiklet araba vesaire bir sürü şey getiriyolar cok gördüm ama en fazla 1 günün var 1 gün içerisinde bulamazsan cokdan parçalara ayırmışlardır içini karartmak gibi olmasında.. ben benim srad 600 e parçaları ordan alıyorum calıntı oldunu bilerek ama yok yani parçasıda baska yerden temin edilmiyor.bi görüş derim depo tarzı biyer topkapı iş merkezi ( odin ) onun önüne gel yüzünü siteye cevir ve sağ tarafına doğru git araçların parçalandığı yerleri görüceksin ama bilmiyorum seni içeri sokarlarmı anca kapıdan istediğin parcayı söylersin getirirler. büyük geçmiş olsun.
supersin c33nk diyecek bisey bulamiyorum:jocolor:
Adamin icini karartmayim.umarim en kisa zamanda bulunur, ikinci el parca satanlara dikkat et ve sahibinden comda baska bir tanidigin hesabindan, hayabusanin .... parcalari alinacaktir diye
ilan ver mutlaka sonuca gidecegine eminim, anahtar olayinida gozden, gecir, aldiginin kisidende supelenmek gerekir
Para odulunde bile degilim, boyle kansizlari yakalip aracin arkasina iple baglayip,araziye cikaracan suruyecen
Tekrardan gecmis olsun

cok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur .... içini karartma kardeşim arkadaşların dediğini yapman yeterli istanbulun en harebe semtlerinde sor soruştur hepsinin birbirinden haberi var zaten Allah yardımcın olsun...

arkadaşlar bende yardımcı olmak isterim bilmem denedinizmi ama şöyle bir yöntem geldi aklıma gerekirse gazeteye internet sitesine bulabildiğimiz heryere bu motorun parcalarını gırenajını istiyorum diyerek ilanlar versek belki parcalayıp satma niyetliyse bir şekilde ulaşır yardımcı olabiliriz... çok üzüldüm sizin adınıza işalah bulunur işallat bir yardımımız dokunur...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

birde eski bir arkadaşım dostum taksim civarında sivil görev yapıyor net görselleri varsa bana ulaştırırsanız bu konuda bi yardım etmesinide rica edeyim kendisinden...

çok geçmiş olsun bu kadar pahalı motora neden gps tarzı takip cihazı vs taktırmadınız?

1.5 ay olmuş motor alınalı adam zaten motorsikleti aldğının etkisinden cıkıp ta güvenliği düşünmek için bence 2 ay gecmesi gerek ve aklına bile gelmemiştir calınabileceği

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar