turkstunt murat erdoğan vefat etti

Allah rahmet eylesin. Kaza hakkında verilen bilgiler doğruysa büyük bir talihsizlik. Hatalı olsan ölümü kabul edersin. Iki ayaklı bir yaratık yüzünden ölmeyi kabul etmek zor...

Allah rahmet eylesin. Arkadan vurmak nedir ya. Her direksiyonu tutana ehliyet verildiği sürece böyle çok canlar gider. Allah ailesine sabır versin

Haberde, vuran kişinin müdahale sırasında yanında bekleyip öldüğünü öğrenince arkadaşıyla olay yerinden kaçmış.
Çok şey söylemek isteyip hiçbir şey söylemiyorum şu an. Allah rahmet eylesin.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Allah rahmet eylesin...

Motosikleti
Yamaha XT600
Allah rahmet eylesin ateş düştüğü yeri yakacak.Allah günahlarını affeylesin...

Allah rahmet eylesin, ailesine bol sabır versin.
Sürekli birilerini kaybediyoruz, ne zaman bunlara bir dur diyecekler

Super Moderator
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:   Konu içerisindeki, mesnetsiz ve gereksiz tartışma postları silinmiştir. Lütfen herkes bir diğerine saygı göstermesi gerektiğini unutmasın, herkes aynı düşünemez ve aynı olamaz. O yüzden lütfen bu tarz diyalogları konu başlıklarında tartışmayalım.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Ailesine baş sağlığı diliyorum, huzur içinde yatsın.
Bu aralar profesyonellerin ölümlerini duyuyoruz. Barkın, Arif ve bu arkadaş. Sanıyorum yüksek risk algısı sebebiyle oluyor. Daha önceleri devlet karayollarında ölen ralli pilotları vardı. Renç Koçibey ilk aklıma geleni. "Ben pro'yum bana birşey olmaz "yaklaşımı kazayı hazırlıyor

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin bol bol..

bu arada Renç Koçbey'in durumu daha farklı. adam izmit rallisi için geceli gündüzlü parkur belirleme çalışmalarından dönerken vefat etmişti bir kamyona arkadan çarparak. o kaza ile ilgili detaylı bir bilgi olmamak ile beraber uykusuzluk nedeni ile direksiyonda uyuya kaldığı tahmin ediliyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar