Türkiye'nin yeni motosiklet derneği kuruldu.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
motoder1.jpg

MOTOSİKLET SANAYİCİLERİ BİRLEŞİYOR
Türkiye motosiklet sektöründe faaliyet gösteren firmaları kapsayacak MOTODER adı ile fonksiyonel bir dernek kurulmaktadır. Dernek motosiklet sektörünü ve sektörde faaliyet gösteren tüm firmaların hak sorumluluklarını her türlü platformda korumayı, sektörde faaliyet gösteren şirketlerin kalkınmasını, sektörün ticaret ve sanayi hacmini artırmayı, üyelerinin sosyal ve mesleki açıdan gelişmesini, mesleğin ve sektörün problemlerine çözümler bulunması için tedbirler almayı, resmi ve özel kuruluşlar ile işbirliği yapmayı amaçlamaktadır.

SEKTÖR STANDARTLARI İLK DEFA BİR STK TARAFINDAN DENETLENECEK
MOTODER bu sektörde faaliyet gösteren başta motosiklet markaları ve motosiklet komponentlerinde faaliyet gösteren üretici-ithalatçı firmaları kapsamakla birlikte Türkiye'deki devlet mevzuatına uygunluğunu esas alarak sektördeki devamlılığı ve standartlara uygunluğu gözetecektir.
Türkiye'de motosikletin bir sivil toplum kuruluşu olarak güçlü sesi olmayı hedefleyen MOTODER'in, tüzüğü ve kısa- uzun dönem programı kurucu üyelerin mutabakatı sonrası belirlenecektir.

[IMGL]http://www.motosiklet.net/images/motoder2.jpg[/IMGL]MOTOSİKLET SEKTÖRÜ HAK ETTİĞİ YERİ ALIYOR
Kuruluş aşamasında dernek adına S. Güray Balatekin tüm sektör firmalarını MOTODER çatısı altında toplanarak güçlü bir sivil toplum kuruluşu olmaya çağırıyor.
S. Güray Balatekin ‘’ Dernek bugüne kadar sosyal, ekonomik ve kamu alanlarında motosiklet sektörünün henüz dolduramadığı bir boşluğu kapatarak, sektör adına güçlü bir sivil toplum kuruluşu olmayı hedefliyor. Başta sektörün önde gelen firmaları olmak üzere motosiklet sanayisinde faaliyet gösteren ciddi firmalarla hem firmalara hem de motosiklet kullanıcılarına hizmet veren bir platform olacağız.
Genellikle otomotiv sektörü içinde anıldıkları için motosiklet firma ve kullanıcı hakları yeteri kadar savunulamıyor, bu yüzden motosiklet sektörü Türkiye’de hak ettiği yeri alması gerekiyor . ‘’

umarım güzel ve başarılı bir girişim olur. dernek olmak sorun değil ama derneği yaşatmak ve belli hedeflere taşımak ciddi bir sorumluluk istiyor. Hayırlısı olsun

Biz motor sevdalıları için çok olumlu bir çalışma olmuş. Emeği geçen herkeze teşekkür ederim. Bu gibi faaliyetler devam ettikçe Ülkemizde motor ve motorcu hakettiği yeri alacaktır. Selam ve saygılar.

İnşallah bozacı-şıracı muhabbeti olmaz.Birleşip hepten bizi kek yerine koymalarıda muhtemel.Çinde ne kadar hurda varsa kim getirdi Türkiye'ye? Temennim bu abilerin bundan sonra bu işi düzgün yapmaları.

Vatana Mıllete Motorculara Hayırlı Ugurlu OLsun İnşallah Güzel Şeyler yaparlar

bakalım zaman ne gösterecek onlar bize bir adım gelirse biz onlara TEK TEKER gideriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sadece sektörel sorunlarla mı ilgilenecekler, keşke kullanıcıların sorunlarıyla mesela bariyer ayakları gibi konularla da ilgilenseler. Bu konuda hiç bir site, kuruluş ya organize bireysel hareket yapılamıyor.

inş ii olur

hade bakalım inş öncelikle motorcular ile bir kanun tasarısı bulsun hergün olumler oluyor nerde bunlar

ama bakın su durumda günümüzde neler oluyor resmen adımız kirleniyor ya artık insanlar motorcuları görünce kacıyor bombacı oldu adımız arkadaslar gelin hep beraber olalım sitemizde destek olsun motorcular olarak toplanalım adımız kotu değil iyi olsun ve burdanda butun motorcu arkadaslarıma sesleni,yorum lütfen kask takın bakın izmirde iki kişi daha oldu lütfen

Son düzenleme:
ne kurdukları beni hiç bağlamaz.iş adamları derneği!!!.motogp sbk supersport istanbul parkta olacak mı.!??? beni bu bağlar..yoksa bana ne iş adamlarından.kime faydaları olmuş ki.!?..kenana bile olmazken.haa çok özür bizim şu çok başarılı evladımızı unutuyoruz.:pr::pr::pr:jason tahincioğlu.geleceğin f 1 pilotu.hadiii beee işinizeeee.:pr:

Hiç merak etmeyin üç gün sonra senin adamın-benim adamım, yok onlar-bizler, şunun tipi hoşuma gitmedi-bunun konuşmasından gıcık oluyorum der ve dağılırlar.

ne kurdukları beni hiç bağlamaz.iş adamları derneği!!!.motogp sbk supersport istanbul parkta olacak mı.!??? beni bu bağlar..yoksa bana ne iş adamlarından.kime faydaları olmuş ki.!?..kenana bile olmazken.haa çok özür bizim şu çok başarılı evladımızı unutuyoruz.:pr::pr::pr:jason tahincioğlu.geleceğin f 1 pilotu.hadiii beee işinizeeee.:pr:
Hayırlı olur inşAllah .Bu arada beni moto gp,super bike ın nin nerede yapılacağından çok taksici terörü ve Motorsiklet kullananların ve ekmeğini motosiklet sektöründen kazanaların hakları ile ilgili yapılacaklar ilgilendiriyor.İnşAllah bu konuda birşeyler yaparlar.Otobanlarda,yollarda maksimum hızımız kamyonlardan yavaş.Kullanıcı eğitimi zayıf.esas probemler bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar