türkiyenın ilk ve tek granajlı yamaha Mt01 i kahraman maraş mt çarşamba toplantısı

arkadaşlar güzel bir çarşamba toplantıdssı yabtık sohbet güzeldi
nihayet enver abide mt 01 i nihayet grenajladı artık kim tutar onu bilmiyorum zatyen antebe giderken takibte bile zorlanmıştım bu hafta

Mersin İl Temsilcisi
kalsik race modellere benzemiş, enver zevkli adamsın vallahi :) hayırlı uğurlu olsun...

maraş MT, Motor 46 olarak da büyük iişlere imza atıyor. tebrik ediyorum sizi arkadaşlarım.
sizinle her yola gidilir...

toplanmanız güzel muhabbetınız artsın :cat:mt01 güzel on numara ama grenaj ya tam olarak resımde anlayamadım hevesınızı kırmak istemem ama mt 01 orjın halı ile guzel gelıyor bana dediğim gıbı belkıde resımde anlayamadım yınede emek var elinize sağlık

mükemmel , oldukça profesyonel görünüyor.

bu arada mt01'in motor ve şanzımanı da ayrık mıymış neymiş? ayrıca sanki bloktan egzantrikli.

zaten egzantrik yapıdaki motosiklet bu grenajlarla iyice kişilik kazanmış.

Gaziantep İl Temsilcisi
zevk meselesı mustafa ama motor harika gercekten..
Kahramanmaraş mt bu sene çok gezilere imza atacak anlaşilan...

Gaziantep den selamlar..

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Sadenin her zaman hoş durduğu fikrindeyim, en kısa zamanda orjinal haline getirmeniz dileğiyle :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MT'01 çok güzel motosiklet ama!!Eski haline dönerse daha güzel olur..Yani ben pek yakıştıramadım granajı,o kendine has hatları kaybolmuş.Oylama yaparsanız bir çok arkadaşımda aynı şeyleri düşünecektir.Zevk ve renkler tartışılmaz tabiki.Yinede siz sahibine söyleyin orj haline geri döndersin :rendeer:

motoru görenler hep sorarlar usta bunun modeli ne diye :D ne makara olur hee anlayanlar bile sorar =)

tüm yorumlarınız için teşekkür ederim zevkler ve renkler tartışılmaz ama sahibi rüzgarından şikayetci idi bu şekişlde uzun yolda rahatlamayı düşünüyor çünki çıblak hali sürate bindiğ izaman makina da rüzgar rahat vermediği için tercihi granej oldu
bakalşım yola çıkalımda artısına eksisine bakacağız

motor arkadan bakıldığı zaman agresıf tarzlı fakat,
ön kısımdan bakıldığında çok klasik duruyor,
daha keskin hatlar ile tatlı bir tasarı olsaymış daha güzel dururmuş sankı,

fakat cidden profesyonel işçilik,
emeğinize sağlık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar