Arkadaşlar burada bu konuya oylamada bulunmadan önce kullandığınız cc yi değil, Türkiye nin içinde bulunduğu şartlarıda göz önünde bulundurarak tercih edilebilecek en uygun motor büyüklüğüne ulaşmak temel hedef alınmıştır.
O sebeb ile şehir içi kullanım ile beraber şehir dışı 150-200 km lik uzun yollara gidecek, aynı zamanda makul bir hızlanma verirken dar kıvrımlı inişli çıkışlı ilçe yollarında ısınma yapmayacak, buna rağmen il yollarında da sürücüyü bayıltmayacak, hem de ekonomik olacak hemde güçlü olacak.. Hem bakım maliyetleri az olacak hemde kaslı ve tok duracak bir cc diyorum. Hangisi?
Hocam bana verdiğin cevaptaki "abuk subuk" ifadesine takıldığım için cevap yazmak gereği duydum.Yoksa ne seni tanırım nede polemiğe girerim.Şimdi başlığı ilk açtığın paragrafı bi daha oku.Neden mi? Gayet açık yönlendirme yapmışsın."Hem bakım maliyetleri az olacak hemde kaslı ve tok duracak bir cc diyorum." ifadesinden benim anladığım Hyosung'un GT250 Comet'ini tarif etmişsin.Sendede GV250 olduğunu profilinden anlıyoruz.Büyük ihtimal motorundan memnunsun ama kategori değiştirmeyi düşünüyorsun.Bu sebeplede bilinçaltında direk Comet seçeneği oluşmuş ve buda ifadelerine yansımış.Benim seni kırmak gibi bir niyetim yoktu ama kırdık sanırım.Kargaya yavrusu şahan görünür derler,benim motorumada birisi bişey dese bozulurum.Amma velakin ben senin motoruna bişey demedim bilakis bence uygundur.Çünkü gücü yeterli duruşu tatminkar.Bence başka bir 250'lik için değiştirmeye değmez.Ha illa hangi CC diye soruyosan yok öyle bişey.Paran varsa her model'den bi tane alırsın,o gün hangisi gerekiyorsa ona binersin.Hali vakti yerinde olan arkadaşlara bi bak,alayının 2 veya 3 tane değişik tarzda motoru vardır.En uygunuda budur.Yolun açık olsun.