Motorlarını inceledim muhtemelen en iyi motorlarını çekmişler.. Mersine gelsinler görsünler) cg neymiş
)
böyle bi motosiklet kültürü yok kusura bakma.bazı ustalar manisada draglara gidiolar imkan buldular her yerde böyle bir imkan yaratsak pistte yarışırlar ve türkiyede motosiklet kültürü daha çok gelişir... tamam eleştirebilirsiniz ama yok apaci serseri falan demeyin...
cg nin kralını antep yapar o adana mersin hatay dakiler cg yi antepten öğrendi bunu unutma
---------- Post added at 15:22 ---------- Previous post was at 15:11 ----------
insanların parası buna yetiyor modifiye ediyolar siz hemen alay ediyosunuz yok apachi yok serseri hepimiz motorcuyuz mobileti olanda motorcu hayabusası goldwingi olanda birlik olacağımıza siz burda kötülüyosunuz dışlıyosunuz tamam kask takmayınca onlara kızıyorum ama napalım onlarda öyle belki daha cok imkanları olsa otobanda yarış yapmazlar bakın onlardan bazı ustalar manisada draglara gidiolar imkan buldular her yerde böyle bir imkan yaratsak pistte yarışırlar ve türkiyede motosiklet kültürü daha çok gelişir... tamam eleştirebilirsiniz ama yok apaci serseri falan demeyin...
böyle ufak ilçelerde bu laleler nasıl barınıyo hayret. polis hiçmi el atmaz anaoluda bu işlere. mahallemizin çocuğu gözüylemi bakılır. biz istanbulda 70,i geçsek ceza yiyoruz çocuklar orda resmen eşkıyalık yapıyorlar mekanları belli isimleri cisimleri belli fakat dur diyen yok. ne iştir anlamadım.
Tamamen bütçe meselesi kimileri için yaramayan şey kimileri için ulaşılmaz. Anadoluda motorsiklet keyif özgürlük aracı olarak değil genelde bağ evine ,tarlaya gitmek için alınıyor. Dolayısı ile trafik az ve çoğu sürebildiği için git gel işlerinde çocuklara veriliyor. Motorla tanışma bu şekilde oluyor. Motorlarda ucuz çoğunun köylü tip dediği motor.Alırken kaliteye görüntüye değil fiyata bakılıyor. Cocuklarda farklı olsun diye led ışıktır boyadır yazıdır ellerinden geleni yapıyorlar. Bir kaçı bir araya geldimide al sana çeteBunu kimse hor görmesin. 600RR lar filan anadoluda hergün görebileceğiniz motorlar değil. Eğitim yok uygulamada gösteren yok güvenlik nedir bilen yok. YBR ye bile hayran kalıyorlar.
Yasal durumunu merak edenlerede; benim yaşadığım yerde motorsiklet kazalarından 10 kişi öldü geçen yıl. Biri öldüğü zaman polis belediyeden bir ilan verdiriyor plakası olmayana/ehliyeti olmayanlara cezai işlem uygulanacak diye duyuruyorlar bir kaç gün sıkıyorlar yakalamaya calışıyorlar. Sonra gene herşey serbest yakalama filan yok...
---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
Polisinde açıklaması şu şekilde "Çocuklarda şu mantık var polis arabayla gelirken tarlaya sürerim nasılsa gelemez diyip kaçarken asılıyorlar gaza.. Poliste düşecekler kaza yapacaklar diye peşlerinden gidemiyor."