- Konu Yazar
Merhaba..
ad: özge
boy: 1.48
meslek: öğrenci
memleket: sinop
sıradışı hayatı olan sıradışı biri olduğumu düşünmeyi seviyorum ama drama filmlerinden farksız bir hayatın içinde ezilmekteyim aslında.. ekim 2017 de 249w lık bir elektrikli scooter hayatın ne kadar eğlenceli olabileceğini görmeme yardım etti (10 bin km).. şimdi 50 cc bir scooter kullanıyorum (3.500 km).. nisan dönemi için A2 ehliyet kursuna kaydımı yaptırdım.. uygun şartları sağladığımda ise büyük ihtimalle rks rn180 ile gerçek bir motosiklet sürmenin keyfine bakıcam (lütfen ezmeyin boyum en fazla buna yetiyor :salut::cherry
.. asıl istediğim honda msx125 ama 10 yaşındaki kızım ve kendim için güvenliğin daha ağır bastığını düşünerek bütçenin büyük kısmını daha iyi koruma ekipmanlarına harcamanın mantıklı olacağına inanıyorum.. çok sorum olacak ve başınızı çok ağrıtacağım diyemem çünkü tüm sorularımın cevabını forumda rahatlıkla buluyorum.. en fazla güncel cevaba ihtiyacım olursa rahatsız ederim..
forumda emeği geçen herkese teşekkürler..
ad: özge
boy: 1.48
meslek: öğrenci
memleket: sinop
sıradışı hayatı olan sıradışı biri olduğumu düşünmeyi seviyorum ama drama filmlerinden farksız bir hayatın içinde ezilmekteyim aslında.. ekim 2017 de 249w lık bir elektrikli scooter hayatın ne kadar eğlenceli olabileceğini görmeme yardım etti (10 bin km).. şimdi 50 cc bir scooter kullanıyorum (3.500 km).. nisan dönemi için A2 ehliyet kursuna kaydımı yaptırdım.. uygun şartları sağladığımda ise büyük ihtimalle rks rn180 ile gerçek bir motosiklet sürmenin keyfine bakıcam (lütfen ezmeyin boyum en fazla buna yetiyor :salut::cherry
forumda emeği geçen herkese teşekkürler..