Maddi durumları olmadığı için bu motorları tercih ediyorlar. Zihniyetleri ve eğitimleri iyi olsa ama maddi durumları olmasa bu motorları hiç almazlar. Çin markaları bu işe çanak tutuyorlar. Bence ölümlü kazalarda distribütör firmaya dava açmak gerekir.
Maddi durumları olmadığı için bu motorları tercih ediyorlar. Zihniyetleri ve eğitimleri iyi olsa ama maddi durumları olmasa bu motorları hiç almazlar. Çin markaları bu işe çanak tutuyorlar. Bence ölümlü kazalarda distribütör firmaya dava açmak gerekir.
nitelikli ve bilinçli çok zor ,eğitimi göz önünde bulundurursak ve gelecek nesle bakıyorum da harbi yobazlaşma var eğitim yanlış zaten ,böyle bir b*kluğun içerisindeyiz önlem alınmazsa daha da kötü olucakTüm donanımları çalışan motoru bakımsız bırakıp, aynaları söküp güvenliği tehdit edecek duruma getirmek zihniyetin sonucu. Mondial veya Bmw olsa da bir şey değişmez. Çin malı motorların kalite konusunda sınıfta kaldığı göz ardı edilemez ancak bakımları yapılıp gerekli şartlar sağlandığında güvenlik konusu sorun teşkil etmez.
600cc-1000cc supersport motor kazaları her yıl binlerce can alıyor ancak 600cc-1200cc chopper,touring ve enduro kategorisinde ölüm oranı çok daha az seviyede. Kişilerin tecrübesizliği ve duyarsızlığı göz ardı edilecekse belli bir oranın üzerinde kazaya karışan araçların piyasadan kaldırılması gerekir.
Nitelikli ve bilinçli sürücüler yetiştirilmediği sürece sorunu firmalarda aramak ne kadar doğru olur bilemeyiz.
aynen öyleŞarkıyı Söyleyen Arkadaş Peltekmi? Yoksa Banamı Öyle Geldi.
Az gelişmiş memleketlerin kayıp çocuklarını, yoksulluğun kültür haline geldiği bu topraklarda içerisinde bulundukları şartlara göre değerlendirmemiz gerekir. Anne-baba ilgisiz, aile yapısı bozuk, eğitim eksik, beslenme eksik, para yok, gelecek yok, umut yok. Ama gözlerinin önünde tvlerde, dergilerde, gazetelerde şatafat var, para var, bolluk var, yozlaşma var...
Bu işin aile, eğitim, beslenme, kısmen de olsa para kısmında kendini kurtarabilen bizler de, kendimizi onlardan farklı görüyoruz haklı olarak. Aslına bakarsanız bir Avrupalı bizi (kendisini eğitimli, modern, vb... kabul eden bizleri)"örneğin" trafikte izlediğinde, ona gayet apaçi görüneceğimizden şüpheniz olmasın
Bu çocukları eleştirmek yerine sistemi eleştirmek de pek işimize gelmiyor doğal olarak...