Türkiye'nin en iyi motor grubu(!)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adamlar sırf kalori israfı.

Bu arada, bu Oguz ustayı bilen varmı?

mahallenin motorcusudur büyük ihtimal oğuz ustada :queen:

Ben şarkıyı beğendim valla sana puanım 9 kanka

46505_193393664159501_42359702_n.jpg

Mersin-adanadaki bu sıkıntı nedir abi.Memleketin bana göre tek anormal olan bölgesi bu iki bölge.Ya apaçiler yada rapçi .Olay nedir merak ediyorum cidden birisi çıkıp söylesin.

ben rapçi yada apaçi değilim ama sana katılıyorum.bunlarda olmasa hastanalerin ortopedi bölümü sinek avlıyacak.

hatayda boyle apacıce yarısıyordu cg yı 200 luk yapmıstı 3 ay komada yattı geberseymıs keske dedım ama anasına babasına yazık

Yavv arkadaş Mz i de alet etmişler pis emellerine bunlar .. Allah akıl fikir versin en kısa sürede bunlara ..

Bir iki benzer video daha izledim hayattan soğudum...
Sırf adana-tarsus değil heryerde bunlardan var az yada çok.
Bunları izleyince aklıma direk angaralı şahinli apaçiler geldi mesela...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
ılk motorla tanıstıgım da ıyıkı bu tıpler yoktu motora felan baslamazdım yoksa

Çin markalarının mobiletleri can almaya devam edecek. Gençlerimize yazık oluyor. Ne freni tutar ne lastikleri yerebasar

Çin markalarının mobiletleri can almaya devam edecek. Gençlerimize yazık oluyor. Ne freni tutar ne lastikleri yerebasar

Can almaya devam eden şey zihniyet ve yetersiz aile eğitimi hocam. Maddi durumları yeterli olsa tek değişecek şey motorları, eğitim ve çevre aynı oldukça sonuç yine değişmeyecek.

Can almaya devam eden şey zihniyet ve yetersiz aile eğitimi hocam. Maddi durumları yeterli olsa tek değişecek şey motorları, eğitim ve çevre aynı oldukça sonuç yine değişmeyecek.

Maddi durumları olmadığı için bu motorları tercih ediyorlar. Zihniyetleri ve eğitimleri iyi olsa ama maddi durumları olmasa bu motorları hiç almazlar. Çin markaları bu işe çanak tutuyorlar. Bence ölümlü kazalarda distribütör firmaya dava açmak gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar