Türkiyem Insanı

arkadaşlar o insnlara yinede saygımdan konuyu fazla açamıyorum sizce belli biyaşa kadar motosiklete aşık olamıyormuyuz bunun bi sınırı warmı ?

ben 14.5 yaşındayım..ve motor hastasıyım...bence kesinlikle yaşla alakası yok..tek aşkım supersport..

istediğin yaşta aşık olursun ama 17 yaşına gelince ehliyet alırsın :wiinkk:

no%20war.jpg

KARDEŞ SÜRMEK DEİL SEVDALANMAK DİYORUM:)

Yahuu makinaya sevdalanmayıda sen de duydum:cherry: senin karşı cinsinmide sevdalanacaksın,aşık olacaksın,bağlanacaksın.Motosiklet bir hobidir,Motosiklet bir tutkudur.Motosiklet kışın soğukta binemediğin zaman gidip üstüne çıkıp biniyormuş gibi yapmaktır.vs.vs. Onunla Karşı cinsin gibi Gönül eğlendirip kenara atamazsın.Ama o attığı zaman tam atar:queen:
Saygılar.:rendeer:

Yakında motoruda yavuklun yaparsın :p:p
Hayır yok ben 8-10 yaşlarından beri motor tutkunuyum mobilet kullanıyoduk o yaşlarda :p

Bence sürmek ayrı sevmek çok çok çok ayrı ben 15 yaşındayım tanıdığımın 954rr ı war süremeyeceğime göre en azından arkada geziyorum sonra onu yıkıyorum.İkisinin arasında çok fark var bence

ben ilk 3 yasında komsunun kızına 4 yasında alt komsunun kızına ama ehliyetimi aldıktan sonra komsunun kızının motoruna aşık olmustum :p

BEN ilkokula giderken bizim ilçeye yabancı motorcular gelırdi bizim orda tatil yapar gezerlerdi..

o zamanlar düşünürdüm benimde büyüyünce motorum olurmu acaba die..

Ama tam olarak 16 yasında motora aşık oldum bu site sayesinde...

Bence motor aşkı bişeyin onun nasıl bişey oldugunu size anlatmaya baslarsa o zaman o sevda baslar die düsünüyorum..

.. kardesim bu arada senn motor nasıl mekanik sorun falan cıkarıyomu başlangıç için iiimi sence..kimse motorunu kötülemez ama...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar