Bir ara hepsini takip ediyordum, denk geldiğim bütün moto vlog kanallarını. Ama sonradan baktım ki çoğu üretkenlikten uzak hatta bişey üretemedikleri için
SAÇMALAMA seviyesinde.
- En başta
Motorcu Muhabbeti'ni takip etmeyi bıraktım. Belki moto vlog furyasının oluşmasına ön ayak olmuş biri ama inanılmaz verimsiz ve saçma videolar çekmeye başladı.
- Sonra
Motosiklet Günlüğü'nü takibi bıraktım. Moto vlog kanalında asıl hedef kitlenin ilgisi dışında bir iş yapılması bana inanılmaz saçma ve itici geliyor. Genel kültürüm için zaten ona uygun kanalları takip ediyorum. Kalkıp kitap tanıtmak ne oluyor?
Asıl konuda(motosiklet), doğru dürüst bir vizyonu olmayan tüm moto vlog'lardan uzak duruyorum. Çünkü er yada geç tükenmişlik sendromuna yakalanıyorlar. Kanalınla ilgili önceden bir planlaman yoksa zaten senin vlog'undan hayır gelmez.
- 40 küsür moto vlog kanalını takip ediyorken sayıyı AEA dahil 5'e düşürdüm.
Altın Elbiseli Adam
Riders of Bilgi
Gizmo Vlogs
motoBABA
SEDAT ÇOLAK
bu kanalların her birinin kendine özgü bir tarzı var bence ve şuan için doğru şeyler yapıyorlar. Bu yüzden takip ediyorum.
Özellikle
motoBABA kanalı geç keşfettiğim ama gerçek bir bilgi deposu vlog. Özellikle şu videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ediyorum;
https://www.youtube.com/watch?v=ewzCXs7_CWE