türkiyedeki sayılı airbrush ustası ve bıkac resim

vlad sen boswer ıscılıgı sen soyle ne ıstedıgını ahmet abı yapsın bbrr ornek dedıgın dogru yaplabılır ama onemlı olan el emegı ve emektır hazır resımı herkes yapar ama mesela kendı rsmını ıse onu koysun ve dovme gıbı cm si degıl ıscılıgın durumu onemlı mondıalı sanırım 150 mılyon gıbı bıseye yapmıstı ama yankapaklar falanda var

Süper Moderatör (BBRR)
panizziksk,ben dövmeciyim merak etme biliyom el emeğinin kıymetini ben beğendiğiniz airbrush örneklerini birbirinize atıyonuz zannettim ondan dedim

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yavuzk2004' Alıntı:
ya bu airbrush çılarda ya izmirde ya antalyada. tatil beldelerini tercih ediyorlar nedense :p

abi bbrr abinin dediğini yaptım googleda tarama yapıyoken bi türk sitesi çıktı.
www.airbrush-tr.com
bi bakın isterseniz.ne iştir anlamadım bu işleri yapanlar izmirli çıkıyo :queen: havasındanmıdır,suyundanmıdır.
ha bide motor kullanıyomuş adam,ybr si varmış.

umarım reklam yaptığım zannedilmez,tamamen tesadüf eseri buldum,paylaşmak istedim :king:

ahmet abıde motorcudur 1998 yılından beri virago 535 i vardı suan mondıalı var ama bızde havası ve suyu tanımına uyuyoruz:)

dzeltıyorum 1990dan berıdır motoru vardır neyse koun bu degıl lutfen bana yorum yapın yazın yanı bu konuları gelıstırmek ıstıyoruz ıcbızaman mukemmel yoktur

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla bu topici açtığın iyi oldu.bu işleri yanlızca abd ve avrupada yapabilirler sanıydum.bizdede yapılması baya hoşuma gitti.ayrıca tamıyla el emeği bi işlem olması ayrıca bi taktir konusu.bu mesleğin ilerlemesi elbette iyi olur.bide fiyatlar uygun gibi.motosikletin veya başka bişeyin kişiselleştirilmesi,özel kılınması hoş bişey.
ha bide gitar falanda boyarmı senin bu ahmet abi?

ne ıstedıgıne baglı bugun pıstteydım ama cok fazla motor yoktu ustada gelmedı zaten ınanın ordakı gordugum bıkac motordan cok daha ıyı olucagına emınım adamın tekı hatta baskıyı dırek depoye yapıstırmıs guya kaplamak ıcın ama yırtılmıs atmıs falan cok kotuydu istenırse vinil ustunede calısma yapılabılır ozaman kask zarar gormez sıkılırsan degıstırırsınde sımdı fıyat yazmak cok sacma olur yani ınan fazla degıl ama

ne kadar sürer peki? benim istediğim şey de çok detaylı değil (galiba). üst kısmı kimi raikkonen'in kaskı gibi olacak. arkaya da bir logo olacak.

resmi bul yolla raikonen west falnmı olucak yoksa takım logosumu vernikle kuruması 3günü alır ama asıl işlem 2gün alır gerisi veniğin kuruması

benim logom olacak :)
bir örneğini hazırlayıp göndereyim yakın zamanda.
nereye göndereceğim?

ya bu konu hakkında biraz rakamlardan da bahsedebilir misiniz. hani biz öğrenciyiz de uyar mı acaba bize :king:

kartı yanmda deil ama 1 ay önce yolda durup tanıştığım ve ondan yerini öğrendiğim bi airbrush ustası war kadıköyde.abinin ismii hatırlamıyorum ama yanındaki gençten eleman buraya üye olduunu sölemişti. albümlerine baktım yanlış anlaşılmasın ama buradakilerin 20 katı güzellikte azımın suyunu akıtan şeyler wardı mesela dünyada ilk defa onun tarafından yapılmış full(vidaları bile tek tek söküp airbrush yapmış)airbrush lı goldwing wardı ama şimdi sayamayacağım kadar çok çeşit. işlem öle 7 saatte deil 1-2 hafta sürüo demişti full benzin deposu(chpper) 400 dolar mıydı öle bişi kendisinin de harleyi wardı baya eski bi harleyci imiş kendisi zati tarz olarakda oldukça belli ediodu. :cherry: kartı ewden aliim yazarım adresi de teli de yeri yine de tarif ediim. rex in sokağından giderken (barlar sok da denir yani kadife sok.) modaya doru giderken ilk sola dönersin dört yol gelir karşıya doru dewam edersin(kilisenin ordan...)zati 5 m sonra sağda küçük bi dükkan. başka bi yerde (unuttum yerini) atelyesi varmış...

abi oparalara zaman ve emek ama tr dekactane var o motorlardan ve kac tane sahıbı o motora kıyıp yaptırmak ıster tabıkı emınım super ısler yapıyodur ama scooterın ve orta ust sevıye motorların oldugu bı ulkedeyız arz ve talep yanı ..fıyatlarda gayet uygun bence hem reel fıyat ıstenıyo bas kutusuna 160 mılyon gıbı bı rakam gıttı ama o ıs belkı 3,4gunluk bı ıstı ama sahıbı ıle bırebır yapılmıs bısey bu..

distinto,
kadıköyde barlar sokağında atakan adında bi adam var yapıyor türkeyeninin en iyisi o daha iyisi yok adamın 3 tane harleyi var öle diyim sana ...bulmak için dövmecilerden birine sorman yeter..

kac paraya yapıyo pekı kıyası motora ve yapılan ıse gore yapın bence herkesı harleyı yok arz ve talep.. sadece kafanızdakı resmı soyleyın ve fıyat alın [email protected]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar