Türkiyede yasak mıvar..millet nelerle uğraşıyor.buyrun bakın:))

foto5:İsviçre’de saat 22.00’den sonra sifon çekmek yasak.

afedersin mıçmak ta mı yasak:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 ----------

foto 38:VIRGINIA da

• Evli olmayanlara seks yasak.

kentin adını lekeliyor:queen::queen:

foto5:İsviçre’de saat 22.00’den sonra sifon çekmek yasak.

afedersin mıçmak ta mı yasak:queen::queen::queen:
hayır o yasak değil.sadece sifonu çekmek yasak!!!
demekki neymiiişşşş.isviçrede saat 22:00 dan sonra yasak kalkana kadar her evi her tarafı bok götürüyormuşşşş:queen:

Bir beyaz, kendi evinde ya da arazisinde beşten fazla Kızılderili görürse, öldürebilir. Kızılderililer "saldırgan taraf" kabul ediliyor.

Amerika’nın Alabama eyaletinde ise şöyle bir kural var: “Gözleri bağlı şekilde araç kullanmak yasaktır.”
ulan bu yasağı icat eden adamın bizim metin şentürk ten haberi yok sanırım..:queen:
hakkaten bizde böyle bir yasak varmı yaw??? denemek istiyorum...:queen:

Hiçbir motorlu taşıt, sürücüsü yokken saatte 75 km'den fazla sürat yapamaz.

e apaçiler duymasın

arkadaslar hangi piskopat böyle seyler yaparki bu kurallar olmasada olur yani hangi piskopat aslanı sinamaya götürür bana gösterin kimm geyiği elektrik diregine baglar yada kim yüzerken yemek yer bu ne bu kurallar içinden tek bitanesi kötü olmus oda oralın yasak olması neden yasaklıyolar ya oralı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:41 ----------

he bide sürücü olmayan araç 75 kmden fazla hız yapamaz bu kuralı cıkaran piskopat kişiye soruyorum lan g.ri.zkalı arkadas sürücü olamadan zaten nasıl 75 km hız yapsın dah bir sürü varda neyse

arkadaslar hangi piskopat böyle seyler yaparki bu kurallar olmasada olur yani hangi piskopat aslanı sinamaya götürür bana gösterin kimm geyiği elektrik diregine baglar yada kim yüzerken yemek yer bu ne bu kurallar içinden tek bitanesi kötü olmus oda oralın yasak olması neden yasaklıyolar ya oralı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:41 ----------

he bide sürücü olmayan araç 75 kmden fazla hız yapamaz bu kuralı cıkaran piskopat kişiye soruyorum lan g.ri.zkalı arkadas sürücü olamadan zaten nasıl 75 km hız yapsın dah bir sürü varda neyse

sen hiç national geo yada discovery izlemiyosun galiba.. araç tabiiki kendi kendine gidemez, adamlar işi yok gücü yok uzaktan kumandalı yada otomatik plotlu, yoldaki çizgileri takip eden vırt zırt araçlar icat edip yollarda deniyolar.. şimdi bi daha düşün bakayım sürücüsü olmayan araç 75 km yi geçemez düzgün bir yasak mı yoksa saçma mı??

sen hiç national geo yada discovery izlemiyosun galiba.. araç tabiiki kendi kendine gidemez, adamlar işi yok gücü yok uzaktan kumandalı yada otomatik plotlu, yoldaki çizgileri takip eden vırt zırt araçlar icat edip yollarda deniyolar.. şimdi bi daha düşün bakayım sürücüsü olmayan araç 75 km yi geçemez düzgün bir yasak mı yoksa saçma mı??

yaaaa değilmi??:p:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar