Selamlar motorcu arkadaslar bu siteyi arkadasim Ecvet aka (ghostie) onerdi siteniz cok guzel. Bende 2teker hastasiyim ufak yasda bu virusu kaptim : ) turkcem iyi deyil onun icin hatalar icin ozurdilerim. herkese selam
Selamlar motorcu arkadaslar bu siteyi arkadasim Ecvet aka (ghostie) onerdi siteniz cok guzel. Bende 2teker hastasiyim ufak yasda bu virusu kaptim : ) turkcem iyi deyil onun icin hatalar icin ozurdilerim. herkese selam
avatarında da motorun üstündeki sen misin?
hoşgeldiniz.. umarım forumda kalıcı olursunuz ve sizin tecrübelerden bizde birşeyler öğrenebiliriz... motorun cambazı olmuşsunuz yani herşeyini biliyorsunuz artık, benim motor kontrolü hakkında bilgim sizinkinin yanında okyanusta damla kadar kalıcaktır....
size birşeyler sormak isterim burda motor alamazken, orda böyle showlar yapıyorsunuz... bu çark nasıl dönüyor orada anlayamadım.. yanlış anlaşılmasın, orada herkesin sahip olabileceği sıradan bir olaymıdır bu motorları almak, yoksa yaşadığınız yerde de parmakla gösterilecek kadar az motorcumu var... tşkrler..
eeğer türkiyeye gelicek olursanız.. nerede show yapılacağını lütfen yazın izlemeye gelmek isterim... :cat:
ghostie
birşey sormak istiyorum;. o kulladıgın 929 çok sorun çıkartıyor mu? yani eski motor birde racing olunca motosiklet sürekli tamirde olmalı öyle degil mi?
motosikletin çıkardıgı sorunlar hakkında bilgi verirsen sevinirim. birde diyelim böyle bir motor aldık iyi bir bakımdan geçti o motora binilir mi? yoksa yine sorunlar çıkartırmı?
dogrusunu soylemek gerekirse benim hic bir sorunum olmadi, her 3 ay da bir yag ve filitre degistiriyorum bide dusurmekten kirdigim parcalari....
bide dusun yariscilar her yaristan sonra motorlari parcalayip tekrar yeni parcayla toplarlar ama ben bunu yapmam ki ben antremanda butun gun tek tekerde dolasiyorum ve pistonlara fazla yag gitmiyor ve bir de dusun, her antremenda yeni birsey denerken motoru kac kere dusurdugumu... Hondalarin motorlari cok saglam, bi sorunu var o ise amortisor, cok yumusak ama bu pek bi soun degil, kolaylikla birisine ayarlatabilirsin. Inan bana ki bu motor hem alinir hemde senelerce binilir!
Ben eskiden bu isler icin r1 kullanirdim ama her 4-5 ayda motor patlardiale:
hondalar guzel motor abi sen bakma baskalarinin dedigine, kim butun gun 185 mille giderki?!?!? benimkisi 175e cikardi buyuk arka disliyi takmadan once.
umarim bu sana yardimci olmustur:cat: