Türkiye'de bu portatif motosiklet garajından gören var mı?

İlk bakışta güzel ama kamp tecrübelerime dayanarak bunun çok fazla nem yapacağı (tavanda damlalar şeklinde) ve motora daha fazla zarar vereceğini düşünüyorum. Birkaç denyonun bunu sigara ile delme ihtimalide var.

hayabusası olan bir arkadaşım var.daha doğrusu babasının , prensip aynı yanlız yere sabit... daha öncede tekneler için falan kullanmış.ama yer kendi yeriydi yani.bence tahta konseptli bir yer inşaa ederseniz(köpek klübesi hesabı) belediyede bir şey demez.çünkü bu sistem açık olduğu durumlarda çok çabuk yıpranabilir.

Bu başlığın ilk sayfasındaki katlanabilir portatif garajın satıldığı bir adres var mı?

Bu garajın aynısını bir arkadaşımızın kendi imkanları ile yapıp 150 liraya sattığını hayal meyal hatırlıyorum.Ayrıntıları bilen var mı?Kimdi o arkadaş?

Bu başlığın ilk sayfasındaki katlanabilir portatif garajın satıldığı bir adres var mı?

Bu garajın aynısını bir arkadaşımızın kendi imkanları ile yapıp 150 liraya sattığını hayal meyal hatırlıyorum.Ayrıntıları bilen var mı?Kimdi o arkadaş?

150 böyle bir sistem için oldukça düşük bir rakam, hatta imkansız.

Bir arkadaşım uzun süredir üstünde çalışıyor. Kaliteli malzeme kullanarak 400-500 arası bir fiyat ile satışa çıkartabilmek için uğraşıyor.

Sanırım kısa bir süre sonra halledecek.

hiç hiç hiiç tavsiye etmiyorum. Burası Türkiye biz bile ilk görüşte şaşırıyoruz. Böyle bir şeyi alıp kapımızın önüne koysak millet sırf merakından kurcalar, hatta ''du bakayım içinde ne var'' diye ufak kesik bile atabilirler. Çoluk çocuk düşünemiyorum bile :queen: Anca bahçe için uygun olur ama bahçe olduktan sonra buna ne gerek var dimi ? :wiinkk:

tugla cimento en saglamı . Bu portatifte güzel ama dıştan çok ilgi çeker herkes gelip bakmak ister . Meraklıları çok olur. Ama yagmur icin iyi bir seçim

çok ii ama türkiyede böle bişi kullndığında etrafındaki magandalar bunnu keser yada zarar vericek şeler yapıcaklardır eminim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar