Türkiye Pist Şampiyonası'nın final yarışmaları İstanbul Park'ta..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motosiklette Türkiye Pist Şampiyonası'nın final yarışmaları hafta sonu İstanbul Park'ta yapılacak. Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Pist Şampiyonası'nın 6. ve son ayağı 16 Ekim pazar günü koşulacak. Şampiyonada yarışmalar 1000 cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C) ve 125 cc SP kategorilerinde gerçekleştirilecek.

Ayrıca şampiyonada 14 tur üzerinden koşulacak Federasyon Kupası ile Press Cup yarışmaları da yapılacak.

Öte yandan, şampiyonaya yabancı yarışçılar da katılacak. İstanbul Park'ta yarışacak yabancı pilotlar ''en iyi tur zamanı'' için piste çıkacaklar.

Kaynak: Ajansspor

Ekli dosyalar

• istanbulpark16ekim2011.jpg
    istanbulpark16ekim2011.jpg
    30.1 KB · Görüntüleme: 17,939
bu çok güzel bir etkinlik olabilir,yeni bir topik açıp avrupa yakası ve anadolu yakası için buluşma noktaları tayin edilip hepbirlikte teker çevrilir istanbulpark'a dogru.....tabi giriş için biletler ne kadardır ve rahatça temin edilebilir mi araştırmak ta gerekli kanımca

ya izlemek için gitsek bilet parası falan almazlar demi sonuçta zaten izleyecek pek fazla kişi olacağını zannetmiyorum

Veee Orda Olucam :) Cuma Günü Ordayız Test Sürüşlerinde Tanısmak isterim Hepinizle 600cc C kategorisinde yarısıcaz :)

BİLET KONUSUNDA BILGISI OLAN ARKADAŞ VARSA LÜTFEN YAZSIN

Yarışcılar Olarak bize davetiye verilicek denildi bakalim verilirse forumdan ulasırım sizlere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yarışları izlemek şimdiye kadar yapılan diğer yarışlar gibi;
Ücretsiz, bedava, beleş, free :)

Son iki yarıştır yarıştığım 600 C kategorisinde final yarışında yokum.Belki bi ihtimal izleyici olarak katılırım.

Arkadaşlar bilet konusunu kafanıza takmayın ben iki yarışa gittim, birinde biletim vardı ama hiç gerek yoktu inanın. Bilet sorun olmaz zaten fazla gelen yok. Hatta konu komşunuzu arkadaşlarınızı alın gidin çok zevkli oluyor.

slm herkese giriş ücretsiz olmalı gecen yarışlada ücret yoktu buda öyle olmalı üskatan izlemek daha zevkli inşallah bende ordayım
:queen:

arkadaşlar ben bakırköyde oturuyorum bakırköyden nasıl gidebilirim istanbul park a lütfen bilgi verin şimdiden teşekkürler..

23 ekim pazar daha güzel yarış olacak, bende iki gün yağmurda antrenman yapıp geri dönenlerdenim :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar