...
Her güzelin bir kusuru varsa, o da bu güzelde yedek parça sorunu. Garantili ve ücretli yedek parça stokları farklı görünüyor bayilerde. Ücretli parça istiyorsun yok. Garantili parça stoğunda var ama vermiyorlar. Garip bir prosedürleri var. Motor 10 numara, distribütör sıkıntı.
Bayiide parça var ama sana verirlerse onlarda kalmayacak, kalmazsa da müşterinin işini yapamayacak ve para kazanamayacak(geçiremeyecek). Onun için parça var ama kendilerine kadar, başkasına yok.
Özet: Ya bayiiye sevileceksin ya da kendi başının çaresine bakacaksın. Yamaha'da Honda'da vs'de de bu durum benzer sanırım.
2014'ten beri bajaj marka motosiklet (ns200, dominar 400)kullanıyorum ve motorun parçalarını/sarf malzemelerini kuralkanın sitesinden toplu sipariş ettim hep pandemiden önce, 3gün ile 1 hafta içinde elimde oldular hep. Neredeyse tüm parçalar da stokta bulunuyordu, bulunmayanlar da 1-2 haftada tekrar stoğa giriyordu genelde. Pandemiden sonra ne oldu bilemiyorum ancak olması gereken sistem bu aslında. Ama yapmıyorlar, yapmak istemiyorlar.
Parçası olmayan motosikletleri ancak risk alan, kendi işini kendisi yapabilen, araştıran, kendi başının çaresine bakmayı bilenler (benim gibiler) alır. Onların da sayısı az. Parça olmaz ise onlar da parçası olmayan motoru almaz(zira almıyorum). Onun için satış sayıları düşük kalıyor piyasaya yeni giren motosiklet firmalarının. Onun için tutunamıyorlar. Servisler zaten berbat, onları düzeltmeleri uzun sürer (ya da düzeltemezler bile belki) ama bari yedek parça tedariği düzgün olsun, servisleri düzeltmekten daha kolay bu.