[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

Cuma akşamı 3 motor çıkıyoruz yola.. 20:00 gibi giriş yapmış oluruz heralde Festival alanına..

bizde cuma akşamı yola çıkıyoruz
saat 19,00 gibi haremde buluşcaz ordan hareket edicez:cat:

Alper kaç motorsunuz toplam..

4 ten fazla motorla grup sürüşü sakata giriyor biraz ama aramızda küçük küçük gruplar oluşturabilirsek toplanalım Harem'de..

Ayrıca Cuma akşamı Bulutsuzluk konseri var.. Onuda ıskalamamak lazım.. :cat:

Super Moderator
Alper kaç motorsunuz toplam..

4 ten fazla motorla grup sürüşü sakata giriyor biraz ama aramızda küçük küçük gruplar oluşturabilirsek toplanalım Harem'de..

Ayrıca Cuma akşamı Bulutsuzluk konseri var.. Onuda ıskalamamak lazım.. :cat:

şu an sayımız henüz belli olmamakla beraber takriben 4-5 motor olacağız sanırım

Cumartesi sabah istanbulda olucaz ne zaman festival alanına geliriz bilmiyorum.. Bekleyin bizi anacım :p

arkadaşlar merhaba herkese..Ben siteye yeni üyeyim gelmemin bi sakıncası var mı..Forumda sıcaklık var gibi geliyo bana..Eminim ordada olacak gibidir..Öylemidir ? :silent:

Super Moderator
Cumartesi sabah istanbulda olucaz ne zaman festival alanına geliriz bilmiyorum.. Bekleyin bizi anacım :p
beklicez canım:wiinkk:
siz 5000 motor sürüşüne katılcanız mı:silent:
arkadaşlar merhaba herkese..Ben siteye yeni üyeyim gelmemin bi sakıncası var mı..Forumda sıcaklık var gibi geliyo bana..Eminim ordada olacak gibidir..Öylemidir ? :silent:

gelmenin sakıncası olabilir tabiki eğlenmezsen
bizlerle eğlendikten sora gerisi problem diil dimi arkadaşlar bizim gibi kırıklar arasında eğlenmemek yassak:queen::queen::queen:

alper_tim teşekkürler bu arada şunu söylemeyi unuttum benim motor daa 100 km de falan bianchi falcon 125 cc scooter..40 dan yukarı çıkmıyo yada 50 60 dan diyim :mrgreen:..keeway sl150 ile takas yapıcaktım ama olmadı :pale:

valla eğer istanbula geldiğimizde motorlanırsak katılabiliriz.Motorlanmazsak sanmıyorum..Hatta biz arabayla takılalım kortej bozar bizi :p

alper_tim teşekkürler bu arada şunu söylemeyi unuttum benim motor daa 100 km de falan bianchi falcon 125 cc scooter..40 dan yukarı çıkmıyo yada 50 60 dan diyim :mrgreen:..keeway sl150 ile takas yapıcaktım ama olmadı :pale:

alperin motoruda çıkmıyor 50 den yukarı zaten problem olmaz :p

Son düzenleme:
Cumartesi sabahtan gidecekler var ise 9:00 gibi feribot yoluna cikacaz anadolu yakasindan katilmak isteyen var ise feribot limaninda goruselim.

Ctesi öğeleden sonra ile geceye kadar olan kısımda yola çıkacaklar varsa buluşup yola çıkabiliriz :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar