[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

yalovalı olarak bende ordayım gündüz bende işte olucam ama playboy ile akşam geliriz biz :)

Super Moderator
bence şimdiden çınarcık barlarının isimlerini ve yerlerini yazsınlar tequ için:mrgreen:

bence şimdiden çınarcık barlarının isimlerini ve yerlerini yazsınlar tequ için:mrgreen:
Barda içmek haz vermiyor.Sahilde içeceksin,sapıtan elemanları denize atıvereceksin:p Asıl eğlence bu :p
kötü emellerin var galiba bizim hakkımızda :queen:
:mrgreen:
10 a Anlaşırız Bağırış Gürültü :mrgreen::mrgreen: Onca Yoldan GElcem Bak :mrgreen:

Sen almak için o kadar yoldan gelicen,biz satmak için o kadar yoldan gelicez.. Ortayı bulalım :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen almak için o kadar yoldan gelicen,biz satmak için o kadar yoldan gelicez.. Ortayı bulalım :p

Benden sana hediye etmemi istediğin MT Enduro tişörtünüde satarsın sen :p Sende Kayserilik var mı :p

Kayserililer Böyle mi :mrgreen: Kayseri MT 'yeDe SelamLarımızı Sunuyoruz :mrgreen::mrgreen:

bende şu mt tshirtlerinden istiyorum ayrıca gelirken bol bol motosiklet.net sticker getirirseniz çok iyi motorun ön camına yapıştırmak istiyorum :p

ben geldiğimde şu adını yazdıran 25 kişiyi orda görmüyüm, o zaman görürsünüz siz :p

arkadaşlar kimin elinde tshirt varsa giyipte gelsin.içerde gözüme çarpsın ki sizi farkedeyim.bide satmak içinde getirin bişeyler.thisört almak isteyenler arasında bende varım :p

arkadaşlar kimin elinde tshirt varsa giyipte gelsin.içerde gözüme çarpsın ki sizi farkedeyim.bide satmak içinde getirin bişeyler.thisört almak isteyenler arasında bende varım :p

Ben yarın fırsat bulursam inegöl çarşısına gidip MT t-shirtlerime CroneR ismini baskı yaptıracağım :) Çok yararlı olur kanımca :D

arkadaşlar eğer kısmetse biz de orda olucaz ben+6misafir motorlu arkadaş... :)

bende geliyorum orda olucam hatta bi kaç gün önceden gidip tatilde yapıcam
tequ orda görüşelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar