Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası Körfez Pistinde Başlıyor

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
img0121oz5hl2.jpg

Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası Körfez Pistinde Başlıyor / 06-Mayıs-2007-Pazar
Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun düzenlediği Motosiklet Pist Şampiyonası İzmit Körfez Pisti'nde bu pazar (06.05.07) yapılacak. Bu ilk pist organizasyonu ile birlikte sezon açılış töreni gerçekleştirilecek.
Yarışlara katılan arkadaşlarımıza destek olmak için pazar günü izmite gideceğiz.

Buluşma Noktası: Otoyol gişelerinden sonra ilk benzin istasyonu (5-6km sonra Opet)
Buluşma Saati: 9:45

[BOS]
Yarış Programı:
11:00 Super Stok B yarışı
11:35 Honda 125 Cup yarışı
12:15-12:45 Açılış Töreni
12:50 Super Sport C yarışı
13:30 Super Sport B yarışı
14:15 Super Sport a yarışı
15:00 Super Stok A yarışı
15:45 Honda 250 Cup yarışı
16:15 TMF Kupası yarışı
16:45 Super Moto B yarışı
17:15 Super Moto A yarışı [/BOS]

Son düzenleme:
Yarışa katılan tüm arkadaşlara (Mehmet dahil :cherry: ) başarılar diliyorum..:rendeer:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
mehmet ve diğer arkadaşların yarışacakları kategoriler neler şimdi?
mehmedin yarış saat kaçta mesela?

boy

Arkadaşlar, şimdi burada TMF hakkında eleştri yapmak istemiyorum ama ben kısaca bir açıklama yapayım, siz zaten anlarsınız... Açılış Töreni saat 12:15'te yapılacak ve benim yarışacağım kategori yani Superbike B yarışının saati 11:00, CBR Cup yarışının başlama saati de 11:35...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
yarışların ortasında açılış mı olurmuş yaw
ne alaka şimdi bu?
sanki şöyle demişler alttan alttan
biz sizi adamdan saymıyoruz, o yüzden kimi adamdan sayıyorsak onların yarışından önce zahmet edip de açılış yaparız
siz yarıştığınıza dua edin

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bence de TMF bu organizasyonlarda buyuk yanlış yapıyor.
Yarışları izleyenlerin bu işten zevk alması gerekir. Çok fazla kategori var bütün hepsi arkaya arkaya gerçekleşiyor çoğu kişi pistte yarışan motosikletlerin hangi kategoride olduğunu bile bilmiyor. Açılış töreninden önce yarış olması da ilginç bir konu.

Mehmet, Hasan hangi kategoride yarışa giricek ?

Pazar günü görüşmek üzere.

Hmm bende gelebilirim belki. Ama gelecek olursam tek gelirim siz takılın yani. ;)

Arkadaşlar açılış töreninin o saate konmasındaki amaç, seyircilerle alakalı bir durum diye düşünüyorum. Sadece tmf değil diğer bütün federasyonlarda da böyledir, Mesela TYF (Türkiye Yelken Federasyonu), TAF (Türkiye Atletizm Federasyonu) açılışı öğlen saatinde yapar ve öğleden önce yine yarış yapılır tek amaç açılış törenini gelen seyircilerle canlandırmak ve öğle arası dinlenmesini yapmaktır. Yoksa başka bir niyetleri oldugunu sanmıyorum.

boy

@Skullhunter
Mehmet, Hasan hangi kategoride yarışa giricek ?
Hasan mecburen Supersport C kategorisine girecek. Ancak şöyle bir durum var, eğer Hasan sıralamalarda en iyi süreye sahip sürücüden %7 daha kötü dönerse Kalifiyesizler Kategorisi'ne kalır ve Cumartesi günün akşamı bu kategoridekiler tek bir yarış yapacaklar, Pazar günü ve daha sonra yarışamayacaklar. Özgür antremanlarda 53-54 saniye dönüyordu, yani Hasan'ın en kötü 56,7 dönmesi gerekiyor ki, bu bence bu imkanlarla bu kadar az sayıda antremanla mümkün değil.

Bence de TMF bu organizasyonlarda buyuk yanlış yapıyor.
Bu zihniyet devam ettiği sürece, ne motosiklet yarışları önem kazanır, ne de yarışçılar sponsor bulabilir. Sadece bu olay değil, TMF kupası da buna örnek yanlış bir organizasyondur. Sahneye en son assolistler çıkar, TMF kupası MotoGP'den sonra yapılırsa kimsenin izlememesi doğaldır.

Son düzenleme:
mehmet arkadaşımızın yarışı saat 11.00'de. yarış numarası 8'dir.
benim yarışım saat 11.35'te. yarış numaram 47'dir.
ugur arkadaşımızın yarışı 15.45'te. yarışı numarasını henüz bilmiyorum.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
mehmet arkadaşımızın yarışı saat 11.00'de. yarış numarası 8'dir.
benim yarışım saat 11.35'te. yarış numaram 47'dir.
ugur arkadaşımızın yarışı 15.45'te. yarışı numarasını henüz bilmiyorum.

Hakkı cumartesi günü görüşürüz, antremanlarda durum nedir ? :cherry:

Ay az kaldı, Mehmet yarışa ben gireceğim sanki bi heyecan bi heyecan :mrgreen: :mrgreen:

Eee kolay değil, patronum yarışıyor :p :p :cherry:

cumartesi görüşürüz erhan. antremanların da fotosunu çekersin artık:cherry:

yukan67

tunç bitanemsin seni seviyoz hadi bakalım göster kendini TUNA efendi sen zaten ne yapıcağını biliyorsun.. hadi başarılar.. ee refik ustayı üzmeyin :wiinkk:

Arkadaşlar;

Boy ile bugün konuştum. Konuştuğumda pistteydi. Bunca tersliğe rağmen iyi gidiyormuş. Tur zamanlarını kısaltmış. Yarınki turlarda daha iyi dereceler yapacağına inanıyorum. Yarın ben de yanına gidiyorum.

hepinize basarilar dilerim..
gidebilenlerden de bol foto isteriz yaris heyecanina ortak olmak icin..

Shakulin

motorla gidecek kimse yok muuu :)

yok galiba :( ..

avrupa yakasından giden arkadaş var mı?

Son düzenleme:
Boy arkadaşımız daha ilk yarışında kalifiyeyi geçerek 5.ci olmuştur... Daha ilk defa yarıştığı için bu çok büyük bir başarı... Bu yarışta bayağı pist tecrübesi edindi , diğer yarışta daha başarılı olacağına inanıyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar