- Katılım
- 5 Tem 2015
- Mesajlar
- 3,027
Kalbinizi Kırarımcılar ayrı olay zaten.Yaz ilana "Mantıksız teklifler ciddiye alınmayacaktır,Takas teklif etmeyin."Kalbinizi kırarım ne oluyor?Nasıl kıracaksın kalbimi?benimle sevgili olup beni terk mi edeceksin?Alt tarafı motosiklet almak istiyoruz adam kalbini kırarım diye trip atıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Çok Az Masraf Var.Yaptırmaya Vakit Bulamıyorumcular
Bir bu tip arkadaşlar var.2. el bir araç yada motosiklet satıyorsan,bir kaç farkı durum dışında alıcının gelip binip gidebileceği durumda olmalı."Abi motosikletin ateşleme bobini bozulmuş usta 150 TL ye 15 dakikada hallederim dedi","2 vites dişlisini yolda düşürdüm ustam 50 tl ye hallederiz dedi.","Piston üst kapığı delip benzin deposunun içine girmiş ama önemli bir şey yok ustam daha gider dedi","Buji pipoları çatlamış ustam para bile istemez bir öpücük ver yaparız dedi.".....Eeeee arkadaş maden o kadar ucuz ve kısa sürüyor tamiri neden yaptırıp satmıyorsun.Hem daha kolay satarsın hem almaya gelen adam kara kara düşünmez bu motosikleti nasıl eve götürürüm diye.
Tabi genelde bu tip arkadaşlardan motosiklet aldığınızda bobin arızalı diye alıp eve getirdiğiniz motosikletin motor bloğunu açtığınızda şu manzara ile karşılabilirsiniz;
Silindir ve piston hayatlarını edebiyen birleştirmişler mutlu mesut yaşıyorlar ayrılmaz ikili olmuşlar.Buna kızan krank kolu motor bloğuna terk etmiş,motorun dışında çadır kurmuş göçebe hayata başlamış.
aynen böyle oluyor yani...