Turkcel'lin Cumhuriyet Bayramı Reklamı..Gerçekten Harika Gözlerim Doldu..

Bende az önce izledim.çok anlam lı olmuş.
Reklam diyip geçmemek gerek. Bu tür şeyler her zaman iyi dir.
bu yüzden gönülden bağlıyız biz birbirimize.

Şimdi reklam güzel. Bunu bir kenara koyalım.

Ancaaaak !

Turkcell benim gözümde her zaman sponsoru olduğu ve yurtlarında çocuklara tecavvüz edilen ensar vakfına protestolara karşın desteği kesmemesi ve protesto edenlere hakaret etmesiyle hatırlanacak.

Çünkü bu asla unutulabilecek, göz ardı edilebilecek bir şey değil. Bugün turkcell hala ensar vakfının sponsoru. Bu kapsamda baktığınızda da reklam göz boyama ve demagojinin ötesine geçemiyor. Siz kimsiniz ki Cumhuriyeti, Atatürk'ü ağzınıza alıyorsunuz.

https://i.hizliresim.com/zJJMj6.jpg

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
sezgilerimi dinliyorum ve bu reklamı hiç sevmedim hatta böyle reklamları sevmem. böyle şeylerin reklamı olmaz.

çocuklara istiklal marşını ezberletirler ve okurken ağlamalarını da öğretirler ve ben ona da kızarım. küçücük çocuk aklı neye erecek de duygulanıp ağlayacak. küçücük çocuk marşı okurken duygulanıp hüngür hüngür ağlıyor. niçin ağladığını kendide bilmiyor sadece rolünü oynuyor.

samimiyet yoksa ben onu sevmem.

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Valla ilk defa aynı fikirdeyim seninle.
Hayırdır inşallah.

sanki daha önce yine böyle demiştin yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. sezgilerimiz aslında daha önce yaşadığımız bir çok olaydan ötürü hesaplama yaparak hareket eder fakat bunları biz farketmeyiz.

bu hesaplamalar sonucu yeni gördüğümüz yada yeni yaşadığımız şeye olumlu yada olumsuz karar veririz. her insanın sezgileri sağlıklı çalışmayabilir ama ben beğenmediysem mutlaka ortada bir olumsuzluk vardır.

.....belkide duygu sömürüsü mü tespit ediyorum yoksa. abi ne bileyim yaa. iyi bir hizmet zaten fazla reklam ihtiyacı duymaz ama milletimiz artık reklam yapacağız diye başvurmadık yol bırakmıyorlar.

halbuki en güzel reklamlar espri ve mizah içerenler.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi denemeydi Turkcell,ama senin ne mal oldugunu cok iyi biliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar