Haha ha ne kadarda mutlu oldunuz siz òyle. Acaba siz ònlem almaya calistiklarimizdan misiniz?
Simdi benim daha onceki paylasimlarima ufak bir goz gezdir ve gel buradan ozur dile. Ozurunu bekliyorum.
Haha ha ne kadarda mutlu oldunuz siz òyle. Acaba siz ònlem almaya calistiklarimizdan misiniz?
hahaha ortam dinlemeden içeri girebilirisiniz, hırsızda olsa ortam dinleyemezsiniz mahkeme kararı olmadan .... bu alet sizin başınızı derde sokacak benden söylemesi gidip kendiniz halletmeye çalışacaksınız keza yerinizde duramayacaksınız sonrası karışık... iyi alarm ve alarmlı disk kilidi ve zincirden gayrisi sizi riske atar ...
beyefendi her yazdiginiz mesajin ardinda gecmiste ne yazmissiniz kontrol edip acaba ne demek istedi diye kontrol etmek zorunda degilim madem rahatsiz oldunuz. o halde sosyal ve herkese acik bir ortam da biseyler yazarken biraz sorumlu davanın . hayirli olumlu yapici muhabbetler dilerimSimdi benim daha onceki paylasimlarima ufak bir goz gezdir ve gel buradan ozur dile. Ozurunu bekliyorum.
Bende siparis verdim bi terslik olmazsa yarin kavusucam bi kullanan arkadasla telefonla konusma istiyorum acil 05327640897 arayabilirmi
Tesekkut ederim kargocu aradi simdi evdemisiniz diye geliyokardeşim selamlar, sele altında denedim hiçbir sıkıntı yok. rahatlıkla kullanabilirsin.
Sele altında gps uydularını bulabiliyormu? Yoksa telefon şebekesini mi kullanıyor? Genel olarak memnunmusunuz? Concox ile bunun arasında kaldım.kardeşim selamlar, sele altında denedim hiçbir sıkıntı yok. rahatlıkla kullanabilirsin.
Kusura bakmayın son bir soru. Gönderilen sms ve veriler ana hattın paketinden mi düşüyor? Sadece 20 tl mi yoksa telsiz ücreti vs. adı altında ekstra birşey var mı?o soruların cevaplarını hiç bilmiyorum inanın... müşteri hizmetlerine sormak lazım
Taahhüt bozulunca cezası nedir?