Türk"ün zekası......

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hepsi birbirinden güzeldi Barış'çıım...Ellerine sağlık.Gece gece yatmadan önce iyi geldi doğrusu.::koop::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
harfendaz ya bak bu dahada güzel varsa böle dumur olayları paylaşalım bi tanede benden

yaş 18 otelde barmenlik yapıyorum ve otel silme ingiliz....İçlerinde bir iskoç var bilen bilir sevmezler biribirlerini bende sevmem ingilizleri...iskoçun isim Simon .. bu simon adamım benim duvar ustası....simonun favori içkiside rakı...bilen bilir bu cavurlar her içkiyi sünger gibi içer bişi olmaz ama 2 duble rakıyla nakavt olurlar..:cherry:
o gün marmarisin pazarı simon pazara gidiyo (ne alacaksa) bana bişi lazımmı dedi bar kalabalık başımı kaldıracak vaktim yok baktım sigara bitmek üzere sigara al dedim...simon gitti 3-4 saat sora geldiler..elinde 2-3 torba ve benim sigara.. neyse sigarayı aldım...torbalar dikkatimi çekti..içlerinde şişeler var..
simon ne aldın dedim bana döndü kimseye söleme pazarda çok ucuza rakı buldum adamda 10 şişe vardı hepsini aldım dedi ... simon dedim burda bu içkiyi bi tek tekel satar ve fiyatı deişmez istanbuldada aynıdır marmaristede hakkaridede ....simon iddaa ediyo yarı fiyatına aldım diye ....otele dışardan içki getirmek yasak o yüzden çıkarmıyo şişeyi ...simon göstersene bi tanesini dedim saklayarak çıkarttı..... bizim köylüler kekik suyu yapar ve buralarda en bol bulununan boş şişe olan rakı şişesine koyarlar bu kekik suyunu...simon artık 10 şişe kekik suyuna sahipti....:cherry: olayı hatırladıkça hala gülerim ama o gün uzun müddet kendime gelemedim.......:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar