- Konu Yazar
Özelleşelim güzelleşelim... hani.. arpalıktı zarar ediyodu, diye 2 yıllık kar'ına sattılar, elin lübnanlı gavuru sabit ücret toplayarak 6 ayda koyduğu parayı geri sağdı, daha sonra da sömürdü yetmedi elindeki gayrımenkulleri de satarak hepten içini boşalttı, yetmedi bi de bankaları soydu..
Amaaan bana ne dolardan ben hep 20 liralık alıyorum zaten.. Bizden soydukları paralardan pkk ya ve feto ya aktarmadılarsa ne olayım.
Gavura bak, bakırlarıda toplamış yerine fiber döşemiş.![]()
ABD -ki internet fiyatı Avrupa ve Hong Kong'a göre pahalıdır- asgari ücret (saat başı ücret x 40 x 4) 1300 USD civarı. 100mpbs internet 50 USD.
Türkiye: Asgari ücret 2029 TL (brüt). Aynı internet 525 TL. Dolar üzerinden yapacaksak 320 küsür dolar maaş ve 80 küsür dolar internet.
Türk Telekom'un satıldığı şirketle bağınız mı var?
Gavura bak, bakırlarıda toplamış yerine fiber döşemiş.![]()
Bizim sokakta halen Kenan paşa zamanından kalma bakır da değil, alümiyon tellerle geliyor, yeraltından da değil, havayi hatlarla, nereye döşemiş..?
İlker bey, ikamet Ağrı dağında falan mı?![]()
EDİRNE nin göbeği, telekom merkez binasına 1.5 kilometre, öbür telekom tesisine 2 kilometre uzakta...
İnternete daidudüidiydiy şeklinde bağlandığımız zamandan bile önce sorunlu hatlar, yeraltına alıncak dendi her arızada..
Mantolama yapıldığında 2 yıl arayla dilekçe verdik, alın bu hatları yukarı, yerlerde sürünüyor dedik gelen giden olmadı.. Çıktım merdivene kendim topladım sonra kutuları da kabloları da.
Bakır kabloları satsın tabii. Ama sattı denilen malvarlığı içinde bakır kablo olduğunu sanmıyorum, taşınmazlar kastediliyor diye anlıyorum. Öte yandan yemeye ekmek bulamayan adama her gün yarım dilim pasta vermek hizmettir ama iyi hizmet değildir. O adama yetecek ekmek ve pastayı verdiğinizde o iyi hizmet olur, öteki göstermelik hizmettir.
Anlamayan için ekmek bakır internet, pasta fiber internet.
Bildiğin bir şey varsa yazda öğrenelim o zaman. Kim kandırmış beni anlayalım.Lan gene kandırmışlar bunu.. :mrgreen:
Bildiğin bir şey varsa yazda öğrenelim o zaman. Kim kandırmış beni anlayalım.![]()